torsdag 11 februari 2016

Handtuftade mattor ull

Stort utbud av handtuftade mattor online hittar du hos oss på Kilands mattor. Köp handtuftad matta hos oss idag. Upptäck ett stort utbud av hemtextilier, gardiner, sängkläder, mattor , handdukar och mycket mer!


Flera av våra handtuftade mattor har en hög lugghöjd som ger mattan en skön. Här hittar du mattor tillverkade av förstklassiga naturprodukter som ull och lin men .

Våra vävda och handtuftade mattor är därför nästan uteslutande skapade av de. Kasthall använder ull som härstammar främst från Europa och Nya Zeeland. I vår strävan att skapa en högkvalitativ produkt använder vi oss av ren ny ull och . Beach handtuftad matta tillverkad i 1 Nya Zealändsk ull. Handtuftad matta i ren ny nyzeeländsk ull.


Asplunds handtuftade mattor är tillverkade av hög kvalitativ Nya Zealändsk ull som är rik på. Svenskt Tenns vävda och handtuftade mattor är tillverkade i ull och bomull av hög kvalitet, skapade av formgivare som Josef Frank, Margit Thorén, Eva Schildt,. Här finner du båda exklusiva, handtuftade mattor , .

Mina handtuftade mattor av 1procent ull är varma, slitstarka, smutståliga och underbart mjuka att gå på. Mattorna finns oftast inte i lager utan tillverkas efter . Våra handtuftade mattor finns i två kvaliteter: 1 nyzeeländsk ull och. Kateha arbetar endast med garner i förnyelsebara naturmaterial såsom ull , lin, bomull och. Katehas tuftade mattor tillverkas i naturmaterial.


Rya mattor tillverkas i många olika kvaliteter. Hos oss finns handknutna, handtuftade och maskingjorda ryor. Det kan vara ull och lin eller ull och viscose.


Acacia är en serie handtuftade mattor från Linie Design i 1 ull. De fina mattorna har ett rombbaserat mönster och en snygg och modern färgövergång. Bland annat erbjuds ett stort utbud av handknutna mattor i ull.


Vävd matta med bas i 1 ull med ett handknutet mönster i viscos. Ull är ett otroligt naturmaterial som är smutsavvisande vilket gör en ullmatta lättskött. Tack vare att ull är porös så har den en fantastiskt förmåga att suga åt . Det är ingen slump att ull använts för tillverkning av mattor genom alla år. ULL BOMULL SYNTET ÖVRIGT AKUSTIK MILJÖ TA HJÄLP AV OSS!


Bredd 88cm Längd 150cm Ny produkt 1 Ull på.

Royal wiltonmatta i 1 ull. Till rum och olika loungeytor skapades avpassade mattor i denna design och drygt. Tillverkning: Maskintuftade mattor syntet, eller handtuftade mattor i ull , linne .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg