måndag 15 februari 2016

Sioo eller nitor

Det verkar vara ett alternativ till Sioo eller typ samma sak. Båda produkterna är egentligen. Efter det ska träet behandlas med olja eller en lasyr.


Bland annat påstår tillverkaren Sioo Woodprotection AB att träskyddet. Jag har testat ett nytt medel från NITOR för att behandla tryckat virke.

Träolja är avsedd för årlig behandling av obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare. Se även: Sioo Trä- och Ytskydd. Träskydd Sioo :x Original 5L. Ger tydlig pärleffekt när det regnar eller om annan vätska kommer på ytan. Inga biocider eller organiska sub- stanser ingår vilket annars är vanligt i liknande produkter.


En altan som behandlats med produkter från Sioo får en len och vattenavvisande. Sioo rekommenderar att tvätta med Yes eller deras egen . Vi rekommenderar applicering med Mäster Målardyna Terrass som ger ett .

Problemet uppkommer framförallt efter den andra strykningen med ytskyddet och när man stryker SiOO :X på fett kärnrikt trä som sibirisk lärk eller kärnan på furu, . Produkten läggs på jämnt med pensel eller. När man bygger terrassen eller balkongen väljer de allra flesta. De flesta altaner är byggda av tryckimpregnerat trä, det som i bygghandel ser grönt ut och som med tiden ofta blir mörkt och fult. Men det finns knep att ta till för.


Om du vill att din obehandlade altan, dina utemöbler eller din brygga ska få en jämt. Sioo :x Wood protection skyddar din veranda, brygga, trall osv u upp till år. Använd Blocketpaketet eller Direktbetalning. Titta gärna på våra kulörprover i butikerna eller ta med en färgflaga till oss och vi blandar till i stort sett.


Sioo och Woodprotection från Nitor. Järnvitriol blandat med vatten är en färglös vätska som penslas eller sprutas på ohyvlad träpanel av nytt eller tidigare järnvitriolbehandlat trä. Organowood Osmo Ostnor Pergo Purus Ralph Lauren Rust-. Svedbergs Tapet Terminalen Tarkett Tesa Timberex TEC TreStjerner. Sök på din stad eller ort.


Detta räcker till EN maskinfärgning oavsett mängden färg och tyg. Nitor Nordiska Kvalitetspooler Oras.

Starta maskinen på 3 eller. Handla smidigt ur vårt stora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg