onsdag 17 februari 2016

Wavin oljeavskiljare

Wavins oljeavskiljare tillverkas i rotationsgjuten polyeten och är avsedda för dag- och spillvatten med oljehaltigt innehåll. Villagarage paket, Inne . En oljeavskiljare installeras för att förhindra utsläpp av oönskade partiklar som t ex olja och bensin i spill- och dagvattenledningar. Pasrtiklarna kan i värsta fall . När dagvatten leds från vägar och parkeringsplatser krävs normalt sett att oljan avskiljs.


Oljeavskiljare klass för ingjutning eller för placering på golv.

VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till . WAVIN EUROPEK ROO PE omega NSINKL. Certaro NS oljeavskiljare. Exklusive höjden på stos, kona och betäckning och ej . Inomhus oljeavskiljare (klass 2) för ingjutning eller stående på golv. För villagarage med en tappkran och golvbrunn. Vid strängare krav på rening krävs oljeavskiljare , vilket är en stor enhet.


Markförlagd bensin- och oljeavskiljare klass för lokalker med mindre oljemängder t ex garage. Inspektion av oljeavskiljare i andra kommuner.

Jämförelse av oljeavskiljare i plast (GAP och PE ) Uppgifter hämtade från. OLJEAVSKILJARE – förhindrar miljöfarliga utsläpp. Spolhallspaket mark, Wavin. Vi har kombinerade avskiljare med inbyggt sandfång och bypassfunktion.


Slamavskiljare R2-8L. Enligt miljöförvaltningen krävs rening via oljeavskiljare i. Paket för villagarage innomhus. Användningsområde: Komplett oljeavskiljarpaket för villagarage med tappkran och golvbrunn, maxflöde 0 . Betäckningar för plastbrunnar Pipelife. WaVin Geraro NS ojeavskij jare. Fördelningsbrunn Propipe Fördelningsbrunn Wavin Terana.


Parkeringshus, garage med golvavlopp,. Fram till nästa måndag kan ni väl läsa igenom vårt nya nyhetsbrev som handlar om vårt samarbete med Wavin och framförallt deras produkt oljeavskiljare. AB Svenska Wavin är ett stort aktiebolag med anställda.


Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Wavin har utvecklat ett system som ser till att dagvattnet stannar kvar där det faller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg