tisdag 16 februari 2016

Rillad eller slät trall

Trall med rillad yta har blivit allt populärare de senaste åren. Som halkskydd kan det vara en fördel att välja rillad trall i trappor, förutsatt att . Grånar den på samma sätt som en vanlig tryckt bräda eller håller. Någon annan som har denna typ av trall som kan dela med sig om. Vill tro att den inte blir riktigt lika varm som slät bräda mitt i sommaren och mitt i solen.


Vilken trall till altanen?

Här får du tips på olika sorters trall som du kan använda för att göra din drömmars trall. Bruntrallen är vanligen rillad på ena sidan och slät på den andra. Organowood är perfekt för dig som ska bygga en altan nära ett träd eller odlingsbädd . Du kan även köpa från ett stort sortiment av kvalitets skruv anpassade till trall. Rillad yta kan med fördel läggas som . Produktinformation Trall , eller tralläkt som det också kallas, används vanligen till att lägga golv på trädäck till altan, balkong eller uteplats. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall.


Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet.

Brunimpregnerat trall blir vackert grå med . Välj mellan släta , rillade. Sedan några år tillbaka har. Setra Brun Trall blivit en favorit. Trallen har en sida räfflad och en slät sida och kan med fördel läggas på hela altanen eller som . Den bruna trallen har en räfflad och en slät sida. Tryckimpregnerat trall skall fästas med rostfri skruv eller likvärdig infästning som klassats enligt korrosivitetsklass 4. Kanske är det dags att fräscha upp däcket eller bygga ny altan?


Bredare plankor, värmebehandlat trä och rillat virke (med spår) är några av . Vi har i dag ca 60kvm vanlig tryckt trall 28x145. Eller inte allt för dyr resa med krannbil då jag tror att man får åka aldeles för många gånger . Plocka själv i Göteborg eller frakt, ingen returrätt. Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling av ditt virke skriver du en notering på . CUMPLUGG, Trall Tillbehör. Trall är den produkt som används överst i en konstruktion som man vanligtvis går på och som anläggs utomhus.


Det gör att risken för att gop Woodlon spricker eller slår sig är liten. Dessutom flisar det sig. Elegance har en slät yta med trästruktur och finns tillgänglig i tre olika färger.

Original har en rillad yta som finns i två gråa nyanser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg