onsdag 10 februari 2016

Kaminsvärta

När du använder spissvärta ska spisen vara avsvalnad. Använd en spissvärta som ger rätt svartgrå nyans och som inte är baserat på . Förra helgen var jag uppe på landet och med mig hade jag en rostig gammal vedkamin som jag har bestämt mig för att försöka rädda. Spisfärg och spissvärta - Gamla rostiga järnspisar och annat järn inomhus kan behandlas med spissvärta så att det får sin rätta, svarta lyster tillbaka.


För järnspisar, kaminer m. Ger en tålig och vacker yta.

Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Nej, kaminsvärta ska inte användas på Morsø-kaminer. Kaminsvärta kan inte bindas på t. Stålborste eller sandpapper. Damm utsidan gjutjärnskamin med en dammvippa eller en mjuk trasa för att ta bort smuts.


Har nu putsat bort all rost med borrmaskin på en äldre snirklig kamin = tog sin tid. Och tycker att den är jättefin nu mörkgrågjutjärnig som den. Fortsätt skrubbning eller slipa försiktigt.

Ska man använda kaminsvärta till Morsø- kaminer? Störst risk för exploderande glas har braskaminer som är minst tio år. Den ska snyggas till med kaminsvärta så man inte ser så mycket av rör och flänsar. Här säljer vi sprayfärg och spissvärta till din spis och kamin.


Visa mer instruktioner 1. Vänta med att göra detta tills elden är släckt och kaminen är kall. Annars funkar kaminsvärta fin fint - den är ju liksom gjord för att tåla mycket värme :) fast det låter som om du är mer inriktad på ordentliga saker . Sprid svärtan med en mjuk trasa i en tunn, jämnt lager över spisen. Helt sjukt vilket tempo du har :) Riktigt snyggt också! Johan Tack för alla härliga. Ugglekamin som vi lånade hem förra veckan.


Vi polerade port mycket rost och sen har vi lagt på ett tunt lager kaminsvärta som vi också. Andy, Sam och Pete fick innehållet i en flaska kaminsvärta och Tom relaterade förekomst, där Ned skrattade hjärtligt. Köp en kaminsvärta för vaksamma vedspis. Gnid vaksamma vedspis i en cirkelrörelse.


Applicera några droppar på en ren trasa. Varje märke av kaminsvärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg