måndag 22 februari 2016

Duschvägg snedtak

Vinklar och snedtak kan sätta käppar i hjulen i badrumsplaneringen. De allra flesta av våra duschväggar och duschhörnor med fasta raka glas kan snedkapas för att passa till badrum med snedtak. Helt utan att det kostar dig något . Ett badrum med snedtak kan vid första tanken kännas svår att inreda med en dusch.


Vi har lång erfarenhet av att rita specialanpassade duschlösningar så trixiga . Vi älskar snedtak i badrum.

Duschlösning i badrum med snedtak. Har ni ett mindre djup är den bästa lösningen att sätta en dusch över hela . Har du ett badrum där ingen duschvägg funkar på grund av ett snedtak ? Då har vi lösningen för dig. Tryck på ikonen och skapa din dusch precis som du vill ha . Låt inte ett badrum med snedtak begränsa dig.


Vi har mängder av duschväggar för badrum med snedtak ! Vi har en hel avdelning som enbart sysslar med dessa luriga snedtakslösningar för dusch ! På BAUHAUS hittar du högkvalitativa duschväggar , skärmväggar och vikskärmväggar i frostat, mönstrat och klarglas.

Här finns även profiler i svart, vit eller krom. Duschen är den del av badrummet som de flesta använder varje dag. Tänk därför efter en gång extra när du väljer dusch. Begrunda allt från dina behov till dina . Hafa Igloo Leaf duschvägg.


Ska sätta upp en duschvägg i ett badrum med snedtak , vad finns det för olika typer? Var får jag tag i en sådan här vägg? Dusch med snedtak - dörrar, drapperi? Det finns tillverkare som kan kapa sina duschväggar i glas, eller måttanpassa från början, så att de . Frågorna och valen är många när man ska välja dusch. Många gånger känns kombinationen snedtak och trångt utrymme som en omöjlig . Här hittar du massor med inspiration kring duschar till ditt nya badrum.


Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Finns ingen stor golvyta med högt i tak kan en dusch bli komplicerad att välja. Duschväggar i glas är både praktiskt, stilrent och snyggt i badrummet. Har du snedtak eller utanpåliggande rör som kan kräva skräddarsydda glasväggar?


På Södra Vägens glas tillverkar och monterar vi måttbeställda duschväggar för alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg