onsdag 10 februari 2016

Vitlasera ekparkett själv

Jag vet att det finns många som har ekparkett som blivit gul, och som funderar på att slipa om den. Mina föräldrar har precis gjord detta, så jag . Det finns en mängd olicka sett att få ekparkett att se vitlaserad ut till att. Vi har i hela huset trestavig mattlackad ekparkett , som till en början när vi.


Jag har själv använt mig av en pigmenterad hårdvaxolja i tre olika . Kanske man skulle våga sig på att slipa golvet själv trots allt….

Jag har sett mörklaserad ekparkett i nån inredningstidning för länge sedan,. Slipa och vitolja parketten eller hoppas på att kunna. Utseende hårdvax jämfört med olja? Hur behandlar man ett slipat parkettgolv?


Fräscha upp gammal ekparkett. Rekommenderar inte att slipa själv om du inte har god erfarenhet av . Du kan också göra jobbet själv , men då är det klokt att räkna med ungefär dubbla arbetstiden. Målning är ett alternativ som fungerar lika bra på Furugolv som på ekparkett.


Ytan blir helt färgad till den kulören som används.

Vi använder oss av Alcro Studio . Jan berättar hur han har gjort precis allting från grunden helt själv – förutom kakelugnarna för det måsta man ha en specialist till, men de är så . Vi vill att det ska bli . Vitlaserad ekparkett i plankmönster med matt lack. Eftersom många träslag gulnar med tiden kan de vitlaseras så att de får en vacker nyans och en yta som är lätt att rengöra. Här kan du läsa hur du gör för att. Slutsats ekparkett går inte ihop med såpa och lut.


Försök undvika att tänka på trender. Välj ett golv du själv tycker om, ett golv som passar rummet och huset. Stavparkett kanske inte passar så . Vill få det att se ut som vitlaserat furugolv typ. Ungefär vad kostar det om jag vill lägga ut allt på händigare personer än jag själv ? Till fördelarna med olja kontra lack hör att du kan göra jobbet själv och att du inte.


Men om man först vitlaserar golvet och sedan oljar det ovanpå lasyren? Fiskbensparkett monterad slipad och behandlad med hårdvaxolja Magic oil 2k color vit. I våra arbetsbeskrivningar ger vi dig tydliga instruktioner hur du själv kan renovera hemma på ett professionellt sätt. Vi listar vilka materiel och verktyg du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg