söndag 21 februari 2016

Vävd matta ull

Handvävda mattor omfattar olika typer av vävda mattor i olika material, använd filtret nedan för att förfina din sökning. T ex välj - material ull - om du vall ha . Vill du ha något mjukt, skönt och snyggt på ditt golv är en vävd matta perfekt. Vävda mattor finns i många olika material, färger och storlekar.


Rama in soffan med en matta ! Välj en ullmatta som både är snygg och slittålig i vårt breda sortiment av snygga mattor.

Köp handvävda mattor i olika utformningar och material online. Vi har massor av modeller och designer att . Snabba leveranser och bra priser. Här erbjuds mattor i ull som är praktiska, hållbara och snygga både för hem och kontor. Mattor som är vävda i 1 fin ull.


Skapar en varm och hemtrevligt känsla. Våra ullmattor är alla noggrant handvävda av 1 ull. En matta kan användas på lika många sätt som det finns varianter. Himla har både ullmattor.

Tät och tunt vävd bomullsmatta i färgen Optical White. Här har vi samlat våra vackra mattor i ull - flatvävda, handknutna och handvävda. Våra mattor görs på fin ull från välmående får. Ull är ett slitstarkt naturmaterial . Matta vävd i bomullsgarn vilket gör att mattan inte väger lika myck. Handvävd ullmatta i spansk ull , mattans mönster har en rustik känsl.


Under kategorin vävda mattor hittar du klassiska ullmattor, patchwork, trasmattor samt med mattor med flaggor som motiv. Vi älskar mattor , både ute och inne! En matta tillför inte bara skönhet till rummet utan är även ljuddämpande och gör golvet skönt att gå på. BOHUS Handvävd matta ull. Björk är en serie mattor från Design House Stockholm, formgivna av flerfaldigt prisbelönta Lena.


Björk är vävd i ull på ljus linnevarp och passar i hela hemmet. FalckDesign marknadsför textila vävda mattor från schweiziska Tisca som är en av Europas ledande tillverkare av textila mattor i både ull och polyamidfiber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg