onsdag 24 februari 2016

Valmiit saunan lauteet

Saunan lauteet hankit helposti Saunatalosta. Toimitamme saunan lauteet mittojesi mukaan elementtivalmiina pakettina. Sivustoltamme löytyy myös lauteiden . Rakenna tai remontoi oma sauna juuri sen näköiseksi kuin . Haaveiletko uudistavasi saunan lauteet laadukkailla puutuotteilla?

Mittaa saunan leveys seinältä, jolle lauteet asennetaan. Useimmissa tapauksissa tämä on ovea vastapäätä oleva seinä, tai pitkänmallisen huoneen takaseinä. Kaikki mallistomme lauteet valmistetaan mittatilaustyönä.


Valmiita elementtejä voi helposti lyhentää juuri omaan saunaasi sopivaksi. Nopeat ja luotettavat toimitukset. Lauteet voidaan tukea lattiasta ja seinistä.


Voit tilata meiltä valmiit laudepaketit alumiinirungoilla tai halutessasi vain pelkät lauderungot, jolloin voit itse tehdä haluamasi saunan lauteet runkojen päälle.

Jämerä-kivitalo Aino Saunaan on asennettu lauteet paikoilleen. Pihaterassin rakennustyöt ovat alkaneet. Valmistamme saunan lauteet asiakkaan mittojen mukaan ammattitaidolla edulliseen hintaan. Tutustu lisää saunan lauteisiimme. Lakkapäältä valmiit lauteet helposti kotiin kuljetettuna.


Swing-malliston lauteet ovat perinteistä laudemuotoilua yhdistettynä nykypäivän. Valmiit laude-elementit on helppo ja nopea asentaa. MUOTO- lauteet voidaan asentaa yhdelle seinälle tai kulmaan joko kulmapöydällä tai. Yleinen hintataso, riippuen saunan koosta ja laudemateriaalivalinnasta:. Prosaunan valmiit laude-elementit.


Yleensä saunan kiukaan eteen tuleva laudepääty toimii suojakaiteena. Kun saunan muut pinnat ovat valmiit , laitetaan paikoilleen. Jos haluat omannäköisesi saunan , valitse Karava sauna.


Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja ja valmistamme esimerkiksi saunapaneelit ja lauteet käsityönä . Mutta sen pohjana ovatkin sitten suurten unelmien lisäksi valmiit suunnitelmat.

Uudista saunasi helposti, nopeasti ja tyylikkäästi KIKKA- saunan lauteilla. Materiaalivaihtoehdot: haapa, leppä . Teräsrunkoiset valmiit ylös nostettavat saunan lauteet. Vapautuu toukokuun alussa.


Mä meinaan tehä sellaset lauteet missä runko seisoo omilla jaloilla ei seinässä kii! Istuin osat irtonaiset rimoissa kiinni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg