fredag 19 februari 2016

Fälgfärg silver

Högblank lackfärg med mycket god vidhäftningsförmåga och . Motståndskraftig mot korrosion och salt. För bästa resultat - överlackera med Motip klarlack. Hållbar fälgfärg i silver som är speciellt avsedd för bilen och husvagnen.


Utmärkt aerosol som får slitna fälgar att glänsa som nya.

Sprayfärg som är speciellt utvecklad för fälgar. Kan användas på navkapslar, motorcyklar och cyklar. Alkydbaserad täckfärg för lackering av fälgar, tröskellådor, spoilers, motorrum m. Bästa resultat erhålls om man först lägger en grundfärg. Fälg silver är en snabbtorkande akryllack för stål och lättmetallfälgar samt navkapslar. Egenskaper: -Varaktig glans och finish.


Hos oss hittar du tusentals bildelar och tillbehör. Fälgfärg 5ml silver metallic.

Lantmännen Maskin - alltid öppet på nätet. Jag har en opel corsa b som har silver metalic på deras orginal fälgar. Altså om man kollar på färgen så är det typ glitter i färgen om ni förstår . Avsedd att användas till bilen, husvagnen, i hemmet, verkstaden etc. AT-Color fälgfärger är snabbtorkande alkydfärger som lämpar sig utmärkt för fordons hel- och dellackeringar.


Färgen är mycket tålig mot. Orginal silver fälgfärg ? Skulle behöva ha tag i en burk färg med orginalkulör. Den färgen som satt på fälgarna med . Tänkte kolla om det finns intresse för fälgfärgen 9i ¨lackstift¨utförande.


Volvo har inte denna i sitt sortiment så man får köpa en sprayburk för . Det finns många silverfärger. Jag eftersöker nåt som liknar det som många fälgar kommer lackerade I. AK Bilspray 1ML Standard. Svart, Silver, Silver, Lack för frigolit.


Nu vet jag vad färgen heter det finns två kulörer. Det är Argent silver och Argent .

Vi hjälper dig att hitta rätt mak stockholm silver Bilfälg och göra ett billigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg