torsdag 25 februari 2016

Äldre fönster skåne

Gamla spegeldörrar och fönster i olika storlekar och utseende ytter och innerdörrar,pardörr koppardörr handtag och lås, harvar m tvättställ. Gamla fönster i varierande skick perfekt till växthus eller veranda. Här hittar du gamla fönster ! Tyvärr går de inte att sätta i varukorgen men kan köpas direkt i gårdsbutiken. Större mängd kan eventuellt packas och skickas enligt .

Marknadsplats för återvinning av begagnade byggmaterial och byggvaror. Men också trappor, köksinredning och annan specialinredning. Våra tjänster är renovering av äldre fönster och dörrar, nyproduktion av kulturhistoriska fönster och dörrar i de mått och utseende som kunden önskar. Det finns flera anledningar till att man emellanåt behöver byta ut eller renovera upp sina fönster.


Har man investerat i ett äldre hus behöver oftast fönstren . Många av våra kunder renoverade äldre hus och letade efter. Det ena ligger intill vårt showroom i Slogstorp i Skåne och det andra på Java i Indonesien. Därför hjälper vi er att återbruka era gamla fönster och slå ett slag för miljön.

Köpenhamn som tar emot begagnat byggmaterial, inkl. Tar emot fönster och dörrar, glasverandor från 30-tal och äldre. Hos oss finns massor av gamla innerdörrar, spegeldörrar, sekelskiftesdörrar, pardörrar, med och utan karm. Vi har också mängder av gamla fönster och . Du finner oss i Skurup ca minuter från Malmö, sjävklart jobbar vi i hela Skåne.


En äldre byggnad är oftast uppförd med väl beprövade material och metoder, . Fönster , ytterdörrar och innerdörrar i hög kvalitet efter kundens önskemål. Dags att byta ut dina gamla fönster till nya eller bara komplettera? UV- strålning och anses av många passa bättre i moderna hus än äldre byggnader.


Fönstren släpper in ljus och värme, men när det är kallt ute släpper de. Det ska jämföras med äldre , kopplade tvåglasfönster som har ett u-värde på ca . En fönsterrenovering kostar ofta mindre än ett regelrätt fönsterbyte. Här får du exempel på priser för att renovera fönster , vad du ska tänka på när du anlitar en . Ditt hus och dina behov är unika. Därför tillverkar vi fönster så som du vill ha dem.


Med ett stort sortiment och flexibel produktion kan vi möta dina förväntingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg