onsdag 29 juni 2016

Begagnade byggställningar säljes

Byggställningar säljes och köpes. Stort parti med begagnad byggställning. Säljes av: SS Konsult AB april 13:39. Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Vi säljer byggnadsställningar till företag och privatpersoner.


Vår affärsidé är lättbyggda och säkra aluminiumställningar till oslagbara priser.

Vi är störst i Sverige . Diverse och Begagnade ställningsdelar till både Ram- och modulställning m. Letar du efter begagnade byggnadsställningar ? Eller är du i behov av att ersätta någon enstaka del. Vi har begagnade ställningar från Haki. Förmånliga erbjudanden på . Ett alternativ är väl att hyra en skylift eller en byggställning. Haki byggställning dag sedan . Byggpunkten AB är en helt fristående leverantör av byggnadsställningar ,.

Titta på vår begagnatlista där Ni finner begagnade ställningar, byggmaskiner m. Alla våra produkter är av hög . Här har vi samlat allt begagnat inom bygg och anläggning som är till salu. Du som letar efter byggställningar , byggmaskiner och byggverktyg hittar det här. Begagnat : Kompletta och godkända aluminiumställningar säljes begagnade i mycket gott skick.


Våra öppettider är : Måndag - Fredag 8. Vi hade en byggställning på G men chansen försvann. Tänker köpa en byggställning för gårdsbehov. Har ett antal fasader där jag behöver upp ca meter som högst. Och jag hade tänkt mig att . Stor bur på hjul säljes Västerbotten Umeå . Hos SS konsult handlar alla.


Köp och sälj haki byggställning säljes , lägg in en annons gratis! Begagnade tälthallar säljes - Hyr lagerhallar, lagertält, bygghallar och JP hallar. Köpa eller hyra bygghall, . En byggställning säljes enkelt vidare när du inte längre behöver den, tack.


Hitta billigaste Tälthallar begagnade hos AllaAnnonser. V-Lift är ett maskinuthyrningsföretag med liftar, ställningar och flyttbara moduler som specialitet.

Vår målsättning är att erbjuda kunderna en ärlig och god service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg