onsdag 15 juni 2016

Träklinker i badrummet

Jag återkommer med jämna mellanrum till att sätta träklinker i badrummet. Ger en varm träkänsla och funkar bra både på golv och vägg. Vill du få lite utomhuskänsla på insidan?


Genom att använda träklinker i badrummet kan du få in naturkänslan, plattorna är både dekorativa och . Inspirerade av gårdagens ”Hemma hos”-inlägg tänkte vi fortsätta på timrad stil i badrummet ! Detta badrum finns något längre bort, nämligen… Read More.

Sveriges bredaste sortiment av träklinker. Majoriteten av vår träklinker är tillverkad i rektifierad granitkeramik. Klinker tillverkad av granitkeramik för exempelvis kök, hall eller badrum. Användningsområde Till vägg: Ja . Med Dekoras träklinker får du samma behagliga rumskänsla som med en klassisk träparkett - fast med en hållbarhet och slitstyrka som tål tidens tand. Albero, en träklinker som ser ut som äkta trägolv.


Idealiskt för golvvärme. Ta även in den varma träkänslan i badrummet och duschen. I klinker serien finns .

Snygga och tåliga träklinkerplattor som du kan lägga i såväl kök som hall. Plattor som påminner om trä men har alla fördelar som klinker erbjuder. De har klinkerns alla fördelar som att de är slittåliga och . Fri frakt med leverans direkt hem till er.


Speciellt i badrummet gör sig träklinker extra bra då det tål väta, är enkelt att rengöra . Pröva på vår digitala plattsättare för badrum och kök! Pudriga, mättade pasteller. Badrum i klinker Acustico med badkar och handfat. Ibland kan det vara svårt att se, eller tänka sig hur det kakel eller klinker som du tittar på skulle se ut när det är i till exempel ett badrum. Träklinker , marmor, chevron- och rombformade plattor.


Förutom butiken i Årsta har . Supersnyggt i badrum , vardagsrum, kök, hall och sovrum. Kulören Shade liknar grått trä och Sun är har en mer gulaktigt träkänsla. Varför inte skapa en timmervägg i badrummet. Det tål väta, behöver inte behandlas och det slits inte på nåt sätt. Var ju bara 23veckor sedan vi.


Med träklinker kan du få träkänsla även i rum där parkett inte bör läggas, som badrum eller grovkök. Du kan duscha på träplattor eller lägga . Hos oss hittar du Trä klinker - till marknadens bästa priser- alltid REA priser hem till dörren!

De här vackra trägolven kan användas i både kök och badrum. Det som gör denna träklinker så unik är att dels är det en hård repfri granitkeramik som även tål vatten. Det innebär att man kan få ett trägolv i badrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg