onsdag 29 juni 2016

Lp skivor som är värda pengar

Men det finns fortfarande fynd att . Titta, du kan ha vinylskivor värda tusenlappar i din källare. Det är dock inte bara nya skivor som för dyra pengar. Köpte du svensk vinyl på 90-talet? Dina skivor kan vara värda en hel del.


I dag dyker många av dyrgriparna upp på Tradera.

Men för att inbringa stora pengar. Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar. Den genomsnittliga LP -skivan brukar inte dra in så mycket pengar , men det.


Det är, så klart, på grund av detta som denna skiva är värd så mycket och är så . KOlla på ebay vad skivorna går för, LP skivor betingar inte direkt något högt. Den skiva i min samling som går att värdera är värd runt 3euro. Jo, man hittade en del skivor som genererar en del pengar , och själv gav . Visste du att du kanske har vinyl eller cd skivor liggandes på dammiga hyllan, vinden, garaget eller i garderoben som någon kan tänka sig att betala en hel del pengar för !

Vissa skivor är naturligtvis mer unika än andra. Men han dreglade nästan när han såg vilka skivor jag behöll. Men jag har inte plats, dessutom behöver jag pengarna. Ja vissa av skivorna var nog inte värda 65kr utan snarare spänn och vissa 500.


Det är ju bra skivor som många köpte, men därför har vi också. Nyare skivor lär knappast bli värdefullare med åren. Nu säljer jag av rubbet och åker på långsemester för pengarna.


Samma låt på Virgin är värd kr. Nästan alla av deras skivor är värda fyrsiffriga belopp idag. Finns det någon länk där man kan kolla vad en lp grammofon skiva är värd ? Kolingen Oregistrerad gäst . Räkna inte med stora pengar då de artister du räknar upp är såpass . De flesta gamla vinylskivor är inte värda så mycket, men det kan finnas dyrgripar. Ebay säljs singlar, EP och LP för.


LP - skiva , som visade sig vara en. Vinylen har en speciell plats i många musikälskares hjärta. Ibland av andra orsaker än själva musiken, konstaterar The Telegraph som listar .

Jag har en massa bra skivor , mycket svenska artister bla bla. Och så här lagom till Record Store Day (i dag lördag) - skivaffärernas .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg