torsdag 23 juni 2016

Infälld kantregel

En kantregel är utmärkt beslag om man t. Genom att fälla in en kantregel i bladsidan kan . Kantregel av förkromad zink. Låsbussning av vit plast. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter.


Alltid till kampanjpriser.

Regel för infälld montering. Passande skruv medföljer. Levereras med regelbleck. Avsedd för självstängande pardörrar. Monteras på passivt dörrblad.


För inåt- och utåtgående tvåluftsfönster med mötande bågar. Kolvens slaglängd mm. Elslutbleck eller motorlås. Gångjärn av aluminium med ståltapp.

Justerbara horisontellt och vertikalt. Måttbeställd spanjolett för pardörr. Används för utåtgående och inåtgående pardörr med omvänd handtagsrörelse. Parhalvan är försedd med integrerat anslag och som standard försedd med infälld kantregel. Båda dörrbladen förses med fyra hullingförsedda tappar i bakkant.


Dörrens olika delar är lätta att transportera, hantera och montera tack vare att mindre . Användningsområde: För montering på aluminium eller ståldörrar. Problemet är dock att jag inte vet vad den här sortens infälld. Men lättast är att endast byta kantregel , men skruva då bort den gamla och ta . Frågor om den här varan? Tveka inte att höra av dig!


Rigelhus av gulkromaterad . Handikappvänlig spanjolett till pardörr. För låsning av i första hand passivt dörrblad i pardörrspartier. Manuell kantregel HZ.


Skjutdörr Swedoor Advance Compact 04N Vit 9xInfälld. Slutbleck till kantregel levereras omonterade. Anslagslist levereras omonterad.


Parhalvan är som standard försedd med infälld kantregel och ett integrerat anslag som blir en naturlig del av dörren.

Kan även fås som infälld skjutdörr och utanpåliggande skjutdörr men då utan ljudreducering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg