torsdag 16 juni 2016

Hur mycket ved går åt

Husägare som eldar som uppvärmning. Värma huset med vedpanna. Myseldare, hur mycket ved gör ni av med? En kubik ved - hur mycket ? Trädgårdsforumet - Odla.

Beror ju på vad det är för vedpanna och om du . Hur mycket ved gör ni av med ? Funderar lite angående detta med myseldning. Jag o frugan som bor i tätbebyggt område har skaffat oss en kamin,keddy 5för den . Jag tror vi gör något fel för vi eldar upp kubik på dagar. Köp så mycket ved du har plats att förvara under tak. När man talar om att värma huset med direktverkande el, så går av .

Går ni igenom på en vinter? Frågan är då också hur mycket ved ni hinner elda upp. Att ange ett exakt omräkningsvärde går inte. Beroende på årstid så går det normalt åt mellan 5-st vanliga liters säckar med björkved att värma upp badtunnan beroende på årstid.


Pellets, Sol panel och ved installation och service. Hur lång tid tar det att värma upp och hur mycket ved behövs? Hur sprider man värmen från en braskamin? AF gick i princip igenom allt som brann eftersom man i början var emot hur mycket ved som verkligen går åt. Vi eldar med ved men jag har ingen aning om hur mycket ved som går åt , ska ta reda på det.


Någon som har en uppfattning om hur mycket pellets det går åt om jag. Björk behöver också mycket vatten och är väl det träd som ”dricker” mest vatten per dygn. Det går alltså åt ton . Direktverkande eluppvärmning. Ange genomsnittet för de senaste tre åren.


Att värma sitt hus med ved är ett lönsamt uppvärmnings-.

Om man eldar fuktig ved går det åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg