tisdag 28 juni 2016

Gummiasfalt

Vi tittar till exempel på hur gång- och cykelvägar kan förses med självlysande spår i gummiasfalt , hur gummit kan bli ännu skönare att gå på, eller vilka färger . Kontakta oss för rådgivning. Låt oss berätta varför Sureplay är marknadsledande i platsgjutna fallskydd. Läs mer om fallskyddsgummi som är en gummiasfalt som skyddar vid exempelvis fall.


Arkitekter måste ta sitt ansvar och undvika användning av miljöfarlig gummiasfalt på lekplatser. KSAB färdigställde i början av maj en lekplats med både gummiasfalt och konstgräs på en lekplats.

Här på bilden härdar gummit bakom avspärrningen. Framgångsrik utveckling och implementering av konceptet i . Trafikverket satsar på gummiasfalt i stor skala. Tester visar att beläggningen tål svenska vintrar och dubbdäck. Kartläggningen nedan omfattar de allmänna lekplatserna i länet.


I början av oktober genomfördes en internationell konferens om gummiasfalt i Las Vegas. Konferensen hålls vart tredje år och är den kanske viktigaste källan till . Förhoppningen har varit att .

Tekniken är ursprungligen utvecklad i USA och har där använts . Välj er färg på ytskiktet. Gummiasfalt nu i full drift. Samlingssida för artiklar om gummiasfalt.


Genom ett brev från en privatperson till kommunen väcktes frågan angående gummiasfalt. Overflader på legepladser. Sikreste overflader på legepladser. De sidste nye trends, de vores online katalog.


Men blandningen ökar risken för skador i vägarbetarnas luftvägar. Beläggningen är dyrare än . Lars Laj leverer gummiunderlag i forskellige farver og . Gjennom å blande gummi i asfalten får man betydelig lengre holdbarhet på asfaltdekket. Dessuten har gummiasfalt vist seg å redusere støyen og støvet fra . Du kan velge mellom mer enn ulike farger og designe din egen unike lekeplass.


FLEXOTOP legges ut flytende og . Fallunderlaget er viktig når du skal planlegge en lekeplass. Asfalt med gummimodifierat bitumen. Det er til for å dempe .

Utvecklingsprojekt i Vägverket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg