tisdag 28 juni 2016

Lagning av orientaliska mattor

Hos Stockholms Mattlangett utför vi reparationer på äkta orientaliska mattor. Välkommen att kontakta oss för att få ett kostnadsförslag. Vi besvarar gärna dina frågor om mattor , deras skötsel lagning och tvätt.


Karta och vägbeskrivning Öppet idag 11: 00 . Utför alla slags reparationer av äkta mattor , orientaliska och kinesiska, kelimer.

Reparation av upprepade fransar och slitna veck på långsidorna är inte så dyrt att utföra,. Ojämna mattor som bubblar sig eller har ett veck får förr eller senare en allvarlig skada vid vecket. Vi lämnar alla våra mattor till Orientaliska mattateljen i Hammarby. Inga hål får finnas i mattan när den är tvättad. Det är bra att känna till att en handknuten matta kan lagas vid.


Här ovan redovisas ett antal persiska mattor , för enkelhetens skull i alfabetisk ordning. För många i Västerlandet är orientaliska mattor synonymt med persiska mattor. Ring för prisuppgift och bokning.

Reparation Våra professionella reparatörer lagar alla typer av skador på handknutna mattor. Lüpperts Mattor AB har ett eldorado av högklassiga billiga mattor online. Här finner du allt från modernt designat till klassiskt handknutna orientaliska mattor.


Mattreparationer, lagning och underhåll av textilier. Vi reparerar alla slags mattor och textilier, MMF eller orientaliska , fransar, stadkanter, hål, fodrar och . Vi djuprengör alla typer av prydnadsmattor såsom orientaliska , wilton, . Mattrengöring och mattvätt av avpassade mattor. Besök vår butik eller handla . Om du behöver Mattvätt orientaliska mattor Stockholm så har du kommit rätt.


Mattkompaniet säljer orientaliska och moderna mattor och kuddar från Tabriz, Esfahan, Nainm Kashan, Ghom och. Vi tar emot mattor för lagning och tvätt. MATTVÄTT Vi tvättar alla typer av mattor upp till meters bredd.


Så här går det till , mattan. LAGNING AV MATTOR Trasiga kanter och . Alla orientaliska mattor säljs i butiken vilket ger er möjlighet att se och känna på. Vi erbjuder tjänster som lagning , tvättning och värdering av orientmattor, allt . Arhan Orientaliska Mattor.

Vackra mattor skall upplevas i verkligheten. Försäljning av kelimmattor, Reparation och renovering av äkta mattor , Värdering. Ni kan med förtroende lämna era orientaliska mattor hos oss. Har din orientaliska matta slitits eller skadats på annat sätt?


I vår mattaffär har vi massor med mattor och golv för alla smaker! Vi erbjuder också kemtvätt, langettering och lagning av dina mattor. Vi har en stor sortering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg