onsdag 29 juni 2016

Metallduk rostfritt

Välj mellan en standardiserad eller kundanpassad produkt. Rostfri syrafast stålduk på rulle. Material: motsvarande AISI 316. Vår metallduk med allra bäst korrosionsskydd. Kan läggas vid takfot - i övrigt fungerar duken utmärkt till att hålla ute insekter, råttor och andra .

Ahlsell Produkter Förbrukningsvaror Tråd-, nät- och metallprodukter. Insektsskyddet fästes i. Metallduk av rostfritt stål. Järn- metall- metallduk och folie. Beträffande material så väver vi i rostfritt , syrafast, obehandlat och förzinkat stål samt också i bl.


Läs mer om vävd metallduk. På Silduksfabriken tillverkar vi filter och siktar av vävd metallduk , med extruderfilter som specialitet. Bland våra produkter hittar du bland annat metallnät , .

Används då man ställer krav på styrka samtidigt som det tål korrosiv miljö. Levereras i rullar om meter. BOPP – Schweizisk tillverkare av metallduk för siktning och separering, metallduk av rostfritt stål för screentryck, filterduk och laminat såväl som stödduk för . Krenelerat galler, punktsvetsat nät, Dovex FormE är några typer av metallduk. För vissa så kan det låta som en omöjlighet med metall som är rostfri men så är det inte.


Numera så kan man på flera olika sätt få fram metallduk som är rostfri. Tillverkning av olika applikationer av nätprodukter. Köp Stål- och metallduk , ett objekt från DTN Dorstener Tråd Norden AB i. Vår stål- och metallduk används inom de flesta industrier. Maskvidden brukar ligga mellan -. Ett praktiskt spännband medföljer för återförslutning.


Vävd metallduk i rostfritt syrafast stål kvalitet AISI 316. Utforska TOOLS breda produktutbud via TOOLS Online! Om du behöver en metallduk rostfritt stål har Spgmetall. Här hittar du ett välsorterat utbu och du kommer garanterat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg