onsdag 15 juni 2016

Höganäs gymnastik

Varmt välkomna på våruppvisning den maj med musiktema Broadway. Våra grupper är indelade i fyra uppvisningar, allt för att släkt och vänner ska få plats . Nu har du kommit till vår gamla hemsida (där det fortfarande ligger information kvar men vi registrerar inget nytt). Vill du komma i kontakt med Höganäs GF så finns vår kanslist, Veronika, på plats enligt tider nedan. Det går även bra att ringa och lämna meddelande på .

Den har blivit en dominerande . Svensk Gymnastik har många ansikten. Rolig och lekfull träning i ständigt nya former. Tävlingsutmaningar för dem som vill mer. Olika men ändå lika - den egna. På lördag den maj är det dags för Höganäs gymnastikförenings vårshow.


I år går den i rockens tecken och det blir uppvisningar vid flera . Damerna i Höganäs gymnastikförening är bäst i Sverige.

Det visade laget i juli i år när de för tredje året i rad tog guld i svenska mästerskapen i . Nedan ser ni träningsfördelningen över våra grupper. Klicka på en färg för information om just den gruppen, eller välj i . Damlaget hade förutom Johanna Malmberg följande skånska inslag: Anna Nävermyr, Höganäs GF, Ellinor Sjöberg, Helsingborgs Turn och Fay . Höganäs Gymnastikförening ger varje år en julshow - denna gång med temat. Trampett uppställningar.


Det stora målet är att försvara SM-guldet i truppgymnastik från ifjol. Men först väntar för-SM:et Sverigecupen på . Kämpinge GF Lag (Wilma). Wilma Sandblom, Nirma Bååth, Molly.


Det är i över år vi har satt upp julshower i Höganäs GF och ni kommer få se de allra . Plato Ljusdesign har ansvarat för ljusdesignen ett flertal gånger för showen. Brommagymnasterna lag 2. Cirkus Olympia till Höganäs. David Hammarberg, som är gymnast från Gävle har precis kontaktat oss och . GF Idrott Gymnastikförening Enebybergsgymnasterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg