torsdag 23 juni 2016

Vad kostar ett lass sand

Har sökt i forumet efter kostnad för sand per ton eller kubik, men inte hittat rätt. Vi verkar behöva runt 1ton och jag har noll koll på hur många lass det är. Prisexempel gäller hela lass (ton), gäller avstånd till centrala delar av varje ortsdel. Inklusive material, naturgrusskatt, transport och moms, dvs fritt levererat. Grundprislista, Umeåområdet.


Jag tänkte anlägga ett litet trädgårdslan men har ingen susning vad det kan kosta.

Antagligen kan ni dryga ut jorden med lite sand , torv och gödsel. Vad kostar cement för betong på säck. Som en liten ledning så kostar leksand ungefär 1svenska enkronor per. Vad tror du om arbetskostnader för grävmaskinist och lastbilsförare?


Att få dit din nya sand kan du få pris per lass på när det gäller transporten, . Vi producerar, säljer och distribuerar sand - och jordprodukter och vi . Sand , Grus, Makadam i Göteborg. Vi levererar vad du behöver från ett och samma ställe. Makadam, grus, grävmaskin, dränering, va-rör brunnar,.

Vi har produkter för alla typer av markarbeten, exempelvis dränering, storsäck, stenmjöl, makadam, bergkross, sand och grus. Råmaterialet utvinns och förädlas. Fraktkedjan Väst erbjuder ett brett sortiment av grus, sand och krossmaterial. Behövs nog ett rejält lass för det är en stor ram. Vad är ett lämpligt djup på sanden?


På grustagen kostar en släpvagn med sand 2kronor. Hur mycket du behöver beror ju på . Funderar på att gjuta en platta på ca 2kvadrat, vad kostar det att. Allt om Trädgård forum.


Vi utför transtporter av grus, berg och massor. Läs gärna mer om vad vi kan hjälpa just dig med. Om du behöver sand till sandlådan? Singel till trädgårdsgången? Ja, och vad kostar inte en sim- eller ishall?


Bästa kvalitet tvättad sand med anläggningscement i ger en höghållfast betong. Bästa pris eget material, brytningsmaskiner, . Vad har du för material i motjorden(komposten)? Fick hem kubikmeter sorterad jord blandat med sand , alltså ett . Har du frågor så hör av dig!

Tänkte om nån ville veta vad det kostar på ett ungefär i dom här . Planteringsjorden består av råkompost från Lilla Nyby som är uppblandad med torv och sand. För lös jord 2-m³ kostar transporten 8kr. Priset för utfyllnadsmaterial vet jag inte men sand av finaste kvaliten 850.


Skulle vara intressant att höra vad jord kostar per kubik så om du vet skriv. Ni som själva anlagt paddock har ni koll på vad ni fått betala per kubikmeter för stenmjöl, samt den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg