fredag 24 juni 2016

Glaslim

Loctite glaslim är ett snabblim för glas och keramik. Limmar glas mot glas och glas mot metall. UV-härdande lim för limning av glas mot glas och glas mot metall!


Produktdatablad Säkerhetsdatablad. Ger en osynlig limfog som kan diskas i varmvatten och maskin utan problem!

Speciallim som limmar glas mot glas eller metall på bara några sekunder. Leverantör: Sika Sverige AB. Lim som alla fungerar till att limma på glas.


De flesta limmen fungerar att kombinera med andra material så som papper, trä, metall och plast. Flytande speciallim till limning av t. Med hjälp av en pipett fylls kulan med lite lim. Skaka kulan och häll ut överflödigt.

Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig bästa service. Køb GLASLIM ML - CASCO online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Passa på att fynda redan idag! Glaslim , transparent, 1ml.


Fri fragt ved ordrer over 595 . LIM för att hålla samman glasbitar vid fusing. Det tar ca minuter innan det . Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. För utbyte av vindrutor där kravet är att uppnå samma standard som fordonstillverkaren (OEM) kräver för garantier och . Her får man også et hurtigt tørende produkt der . Lättanvänt och alldeles genomskinligt glaslim för mineralglas och armerade plastglas.


Skriv dit ønske i søgefelt. Mycket lätt att applicera med den tunna spetsen. Bliv den første, der bedømmer dette produkt.

På lager kan sendes inden for dage. Limer glas mod glas og glas mod metal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg