måndag 20 juni 2016

Zip up ställning begagnad

En byggnadsställning i aluminium som kan byggas till en plattformshöjd på meter med totalt arbetsplan. Ställningen är enkel att bygga och går lätt att flytta. Diverse och Begagnade ställningsdelar till både Ram- och modulställning m. Allt delar är genomgångna, i bra skick och till ett riktigt bra pris! Säljer en Zip Up ställning.


Total högsta plattformshöjd met.

Vi har under åren produktutvecklat ställningarna så att de uppfyller alla marknadens krav. Söker Ni något begagnat ? Titta på vår begagnatlista där Ni finner begagnade ställningar , byggmaskiner . SP - godkänd byggställning i Aluminium med millimeters godstjocklek av fabrikat Jumbo. Fasadställning lämplig för till exempel målningsarbeten eller lättare . Pris hyra byggställning i Stockholm? Jula byggställning eller skylift? Byggställning zip up instant right up i mycket bra skick.


Höjd meter arbetshöjd 8meter.

Mina odugliga murare köpte precis en alu- ställning av något företag. Köp en zip - up , inte direkt billig men den tål i stort sett allt, sätts upp på . Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar , kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm. Zip Up är ju annars en vanlig ställning med hjul som målarna brukar använda sig. Zip - up monteringsinstruktioner.


Har man tur hittar man bra begagnade saker till okej pris. Skick: Begagnad , utdömd för uthyrning. Innehavaren har vägrat och oriktigt uppgett sig sälja endast begagnade ställningar. Tänker köpa en byggställning för gårdsbehov.


Har ett antal fasader där jag behöver upp ca meter som högst. Och jag hade tänkt mig att. Köp begagnad Haki eller Burton rör i stället.


Haki är rejält och tål belastning samt . Vi på ITEX Rental tycker att det ska vara lätt för dig som företag eller privatperson att hyra eller köpa en byggställning i Stockholm. Byggnadsställning: erbjudanden, se annonser om nya och begagnade byggnadsställning till salu. INSTANT ZipUP Hantverkarställning byggnadsställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg