onsdag 14 september 2016

Blomlåda utanför fönster

På BAUHAUS hittar du prisvärda balkonglådor i både klassisk och modern stil! För att liva upp vårt vita hus (med ljusgrå knutar) tänkte jag skaffa ett par blomlådor och hänga utanför fönstren. Men vad ska jag plantera i . Trädgårdsforumet - Odla.


I blomlådor och balkonglådor låter vi sommarblommorna prunka i kapp.

En blomlåda eller en balkonglåda är det lättaste sättet att ge balkongen eller altanen ett fräscht och prunkande utseende. Här kan du köpa blomlådor och få kunskapen om odling. Först och främst ska blomlådan passa bra under fönstret t ex därför kanske man inte tar hänsyn till . Bifoga en blomlåda i fönstret utan att skada ditt hem är enklare än du. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!


Ska ha blomlådor utanför två fönster , men vill ha råd. Inga balkonglådor får hänga utanför räcket eller vara fästade ovanpå överliggare.

Allmän information om våra nya fönster från Skaala. Som tidigare meddelats så får inga paraboler fästas i fasaden, ej heller sticka ut utanför fasadlivet. Kategori: DIY, I vår trädgår.


Såga till önskad längd så de passar in under fönstret. Våra är 2mm djupa, det. Bild från i somras när det blommade rejält i lådan utanför köket! Också bild från i somras . Det var en fin gata – rött tegel och skiffertak, skärmtak av plåt över dörrarna, gott om blomlådor utanför fönstren och formklippta buskar i trädgårdarna.


Utanför deras fönster har de varsin blomlåda och varsitt rosenträd. Kaj och Gerda är bästa vänner och de håller av varandra djupt och är alltid tillsammans. I tankarna bestämde hon sig för att sätta upp blomlådor utanför det stora fönstret i vardagsrummet och fylla dem med alla de starka färger som den vita . Fyll lådan med stora krukor eller plantera direkt i lådan. Blomlåda med inbyggd spalje som även fungerar som avdelare i trädgården.


Persiennerna för fönstren var nerdragna, där hängde gamla blomlådor fyllda av vissna löv. Blommor i en blomlåda är kvintessensen touch av gammaldags charm. En glimt av en blomlåda.


Placera märken där du kan se dem från utanför fönstret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg