torsdag 22 september 2016

Träask med lock

Liten träask med löst lock. Tillverkade av kejsarträd. Kvadratisk träask med lock , st. Mini träask med lock , stl. Besök oss i vår butik i Commerce .

Vacker träask med lock av marmor. När locket är fyllt med diagonala linjer åt ett håll, mät och märk, rita ut de . Han hade gått bort till en byrå för att leta fram något – en tjusig träask med lock på gångjärn. De kan ibland få hålla på med sin slöjdgrej på rasten om läraren är där.


Coco gör en träask med lock i ett ljust träslag. Den ska vara klar till jul. KUBFORMAD TRÄASK MED LOCK , GÅNGJÄRN OCH STÄNGE AV LÄDER.

En fin låda med lock i trä. Längs väggarna står silverkandelabrar med gulvita ljus. Passar bra till kakor och konfekt mm. Han går bort till katedern och öppnar en träask med snidat lock. Låda med prismor för Bruna trappan.


Obehandlad furulåda för allehanda förvaring. Med uppfällbart lock och bärhandtag. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Sytrådar på rullar i rund träask med lock.


I träask med lock pennor av vardera färger. Färgpennor SkolA Jumbo 1pennor i träask Artikelnr. Leif Blomqvist visar hur man kan snickra en träask och dekorera den med ett korsstygnsbroderi. Näverkorg med två handtag, längd 5 bredd 3 höjd cm. Svampkorg, höjd ca cm.


Sinkat skrin med svagt välvt lock och svarvade kulföt.

Bonad Jag har friat i jul. Den judiska konungen Herodis. Platt lock , dekor: fågel i bambuträd målad me. Träask klädd med halmfanér.


Smart förvaring gör det enkelt att hålla ordning och med skrivbordsprylar i dina älsklingsfärger och snygg förvaring blir det både. There are related to GÄVLE in MarinmuseuTräfat. Framsidan Briggen Gerda. Otroligt vackert handarbete! Urskuren dekor av olika blommor . STOCKMAR stiftkritor i trä ask STOCKMAR konstnärsmaterial för barns kreativa.


Blandade färger med stift kritor i praktisk och hållbar trä ask med lock. En rund ask i trä med lock. Asken är troligen från Tibet. Ask och lock är svarvade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg