onsdag 21 september 2016

Hyresfastigheter till salu skåne

Fastigheter till salu i Skåne län innefattande bl a kontor, butik och lager. Bostadsfastigheter till salu i Skåne län - Lokalguiden visar här alla. Välskött hyresfastighet på Västergatan i Sjöbo innehållande lägenheter och fyra . Lokaler och fastigheter till salu i Skåne : Kontor, lager, verkstäder och butiker till salu i Skåne - hyresfastigheter och andra kommersiella fastigheter till salu.


Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter.

Sök bland kommersiella fastigheter , mark och tomter här! Nu kan vi erbjuda en mycket välskött hyresfastighet med lägenheter samt en lokal med mindre köksdel i källaren. Allting syns inte publikt. Här hittar du ett urval av vårt utbud av kommersiella fastigheter.


Kontakta oss för att ta del av hela vårt utbud. Din sökning gav tyvärr inga resultat. Var god testa att bredda din sökning, det kan finnas annonser som passar dina önskemål men som valt att inte ange den . Län: Skåne län Typ: Bostäder Area: 2m2 .

Vi hittade kommersiella fastigheter till salu i Hela Sverige. Vår gedigna erfarenhet av kommersiella lokaler och fastigheter ger oss mycket goda förutsättningar att hjälpa dig med allt från en enskild lokal till ett större . Skånegårdar förmedlar fastigheter och lantbruk. Här finner ni objekt inom skog, slott,. Fritt läge, stor gårdsplan, bra kommersiellt läge mitt i Skåne. Stilfull gård strax norr om Ängelholm med mycket välskött skog.


Möjlighet till djurhållning. Ca min till flygplats. FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLAREN. Saveman och Johan Hjelmberg ska förmedla kommersiella fastigheter i Öresundsregionen.


Sök och hitta fastigheter till salu inom hela landet - direkt på vår webbplats. Bördigt med god arrondering. Vi är specialister inom försäljning, förvärv, uthyrning, värdering och rådgivning när det gäller kommersiella fastigheter , lokaler och företag. Gedigen hyresfastighet med en fantastisk havsutsikt! Kommun, område, Mäklare.


En kort promenad genom gränderna i fiskeläget leder till hamnområdet med strand och badbrygga. I samarbete med Bolagsplatsen erbjuder Region Skåne en kostnadsfri tjänst där du hittar allt från företag, lokaler eller fastigheter till salu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg