onsdag 28 september 2016

Lasera parkettgolv vitt

Har precis köpt ett radhus som har parkett i vardagsrum och i sovrummen. Puffar lite - är det ingen som har en åsikt om vitt parkettgolv ? Ek- parkett slipa vit- lasera och lacka? Vit- lasera vanlig ek- parkett , går det? Kan man måla parkettgolv ? Behandla golvet varannan månad med golvsåpa med vitt pigment i, .

En del tycker vi är helt tossiga som redan slipar en så pass ny parkett men för mig finns det inga. Vad är det skillnad på att vaxa o betsa eller lasera ? MÄKTIGT MÅLERI Ett målat golv gör en stor förändring i rummet. Du kan välja vilka kulörer du vill – svart, vitt , grått eller varför inte härligt rött? Eftersom många träslag gulnar med tiden kan de vitlaseras så att de får en vacker nyans och en yta som är lätt att rengöra. Att bleka parkettgolvet till vitt ! Få ett fräscht vitt golv!


Förnya hela huset, eller i alla fall ett rum med ett golv i vitt. Omslipat parkettgolv blir som nytt!

Lasera golvet vitt och mattlacka ovanpå. Men det blir nog inte så likt bilden måste jag säga. Mattlacken ger en annan känsla än den nakna . Vi har slipat av vårt parkettgolv i vardagsrummet och ytbehandlat det. Ett populärt vitlackat parkettgolv tillverkad i tålig ek med en matt finish.


Plankgolv får golvet att se mer enhetligt och flytande ut vilket snabbt skapar en exklusiv . Bets tycker jag låter som en bra lösning, jag tror på mörka golv, särskilt då det är parkett. Har du tröttnat på ditt golv? Här hittar du en lista på. Våga satsa på något nytt.


Måla vitt eller svart, välj plastgolv eller rustika plankor. För offentlig miljö, lackningar. Eller inred med mattor för att skapa . Välj mellan halvmatt eller matt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg