tisdag 27 september 2016

Balkongräcken stål

Stockholm” som tillverkas på klassisk vis i massivt stål. Glas i aluminium ramar och handledare i aluminium. Glaset är härdat eller laminerat för att uppfylla de hårda hållfasthetskraven.


Kulören på aluminiumet och . Vi är specialister på smidesräcken, våra trappräcken och balkongräcken finns över hela landet.

Vi monterar handledare i stål , rostfritt eller trä. Har en lång och mångkunnig erfarenhet av byggnadssmide och specialisering av trappräcken, balkongräcken samt ståltrappor. Det vanligaste är att vi vid renovering av balkonger gör en helt ny betongplatta i en ram av varmförzinkad stål. Räcken består av plattstål 40x10mm.


Att förändra räcken från t. Vi levererar efter dina önskemål. Arkitekt: Mattias Karlsson, Inobi AB.

Designa och beställ ditt balkongräcke hos Räckesbutiken. Hos Räckesbutiken beställer du enkelt ditt balkongräcke via hemsidan. Välj vilken typ av räcke du vill ha, fyll i dina mått och gör dina designval. Ett snyggt och stilrent glasräcke med stolpar i rostfritt stål.


Det finns regler för hur dessa ska utformas. Balkonger och Altaner behöver ofta ett räcke. Ofta gör vi dessa av stål , med fyllning av glas. Vi gör och monterar balkonger i stål och betong som passar till er byggnad.


Ett familjeföretag med mångårig tradition inom yrket. Vi utför arbeten i stål som grindar, franska räcken, balkongräcken och stålkonstruktioner. Välj mellan balkongräcken i glas med alternativt utan handledare i rostfritt stål eller ädelträ. Handledare i borstat stål till glasräcke Adam.


Glasfästen i rostfritt stål , passar till glasräcke Bertil. Vi tillverkar allt från trappor samt trappräcken i rostfritt stål till ett målat. Karlskrona Stål Mekaniska tillverkat och monterat balkongräcke , trappräcke samt en .

Bjärke Stål , som gjort vårt balkongräcke (och altanräcke):. Jag ville ha stål , men det var ju otroligt dyrt, iaf i rostfritt. Trappräcke av betong och trä (Sverigehuset). Smidesräcke vid utsiktsplats ( Tullgarns slott). Broräcke och vägräcke i stål.


I motsats till balkongräcken av glas skyddar perforerad plåt perfekt mot insyn. Glasbastu härdat mm gråfloat, Stureby. Våra standardmodeller går att få med vajer, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg