tisdag 20 september 2016

Pingisbord midi

Pingisbord , bordtennisbord eller ping-pongbord - Kärt barn har många namn. Vi på TTEX har alla typer av spelbord för bordtennis. Har du inte plats för ett fullstort pingisbord så kanske ett midi pingisbord vara ett bra alternativ. Ett midi pingis bord kan har lite olika mått men ett vanligt mått som.


Jämför och beställ Pingisbord online på Shopalike. Vi har ett stort utbud av kläder och utrustning för sporter som fotboll, hockey, golf och innebandy!

Stiga Midi Bord Pure inkl. Bordtennisbord - Pingisbord. Stabilare, 35kg och kraftigare konstruktion med rejäla ben. Ett roligt bord för hela fa. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


STIGA Pure Midi bor (inkl. nät) - lime. Ett limegrönt bord som kommer att uppskattas av såväl stora som små. Bordet är mycket enkelt att använda och levereras . Handla produkter för bordtennis av märken som Stiga, Tecnopro, Puma.

Välj på Utrustning, Kläder, Tillbehör. Fri frakt och retur till butik ▫ öppet köp i 3dagar . XXL har ett stort sortiment av bordtennis utrustning som t. STIGA, Bordet Pure Midi är konstruerat för personer som vill uppleva bordtennis när den är som bäst men ändå har roligt. Dags att sälja våra två pingisbord. Stiga Basic Roller endast använd några gånger.


Ska du alltid ha ditt pingisbord inomhus, är det helt klart bäst att satsa på ett pingisbord för inomhusbruk då det ger de bästa spelegenskaperna. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Ett modernt pingisbord från Stiga i läckra färger. Köp Gamesson, Pingisbord Storm Midi 2hos Storochliten.


Stort sortiment, snabba leveranser och personlig service. Et sjovt mini bordtennisbord for hele familien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg