torsdag 29 september 2016

Jordankare

Jordankare är tillverkade av stålplåt som varmförzinkas. Det är ett alternativ till exempelvis en gjuten stolphållare eller plint av betong och används vid enklare . Hjälper dig att lägga en stabil grund utan att gräva eller gjuta! Varmförzinkat jordankare som skruvas ner i marken och har försetts med stolpfäste av U-typ.


För infästning av stolpar i marken utan varken grävning eller gjutning.

För enkel montering av stolpar till lättare byggkonstruktioner som t ex staket, grindar mm. Vridstång för montage ingår. Används för att säkra polytunnels ifrån att blåsa bort. Till växthus upp till meter behövs minst stycken.


Förankra vad du vill enkelt och ekonomiskt med jordankare hos oss på AJAB Smide AB. Junaradan meluaitojen ruuvipaalutusta. Ruuvipaalujen asennus 1. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR.

Det sitter lika många kvinnor . Längd horisontell 2cm. Utfällning av parasoll med vev. Består av bottenplatta och stag för fastgjutning. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket.


Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Buy Vi ses sen: Read Digital Music Reviews - Amazon. Vår största andel ligger givetvis som namnet antyder, inom grundläggning och då förstås jordankare. Vi använder ProFound jordankare - ett fundament som . SE – Ankaret används till vår meters teleskopiska flaggstång Ankaret slås ner i marken och flaggstången sätts i hållaren.


Någon som använder någon sorts jordankare ? Ett jordankare per stolpe rekommenderas. Visst att man kan ha med sig ett par spett. Men följande ser ju smidigare ut: Kan man ju ta med . Placera din Canary Flex övervakningskamera på svårupptäckta ställen med Canary Flex jordankare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg