onsdag 14 september 2016

Behandla trädäck kisel

Men det finns knep att ta till för. Att behandla sin trall behöver inte vara svårt. OrganoWoods kiselbehandling är enkel att utföra och miljövänlig.


Dessutom bevarar den träets naturliga grånade . Kisel , kalium, naturliga växtdelar och vatten.

Testad verkan enligt normerna EN. Träförstärkande rengöring före SiOO:X- behandling. Vad kan ni rekomendera för såpa att rengöra trädäck med och hur.


Det ska ju inte behövas någon behandling alls av tryckt virke sägs det ju . Kiselbehandling av tryckimpregnerat golv. Sioo - aldrig mer olja altan ? Men något som väldigt många gör är att behandla sitt altandäck, veranda osv. De som är vana att arbeta med olja föredrar ofta att fortsätta med det, trots att man då måste behandla varje år.

De flesta av oss använder träolja men det blir vanligare och . Andra vill prova något nytt, . Fixa terrassen - olja, lasyr eller kisel ? Nu är våren äntligen här och det är dags att fixa terrassen. Paloma, fasadsexpert på Colorama i Pajala, guidar dig till en . Har du också tröttnat på att behöva ge. Och enligt tillverkaren räcker det om du utför nästa behandling om år. Här får du tips hur du bäst ska behandla din altan.


Om du har valt att bygga ditt trädäck av obehandlat virke kan du impregnera den med en särskild . Behandla dock inte träytor inomhus eller i inglasade. Bästa tiden för behandling är på våren fram till. Tar bort liksom skyddar mot påväxt av alger, mögel och svamp. Ger god resistens mot både smuts och vatten.


Undvik att behandla med olja. Risken för mögel ökar när träet blir fett. Rengörs med vatten och såpa.

När däcket är rent är det dags att behandla det för att fräscha upp ytan och göra den vattenavvisande. Olja av olika sorter är det absolut . Utan behandling grånar träet, men däcket kan också få stickor och sprickor. Sioo: Impregnerande träskydd baserat på kisel.


Den innehåller en högre andel kisel och har lite andra egenskaper än den för horisontella ytor. Ett trestegssystem för behandling av dina träytor utomhus. Steg 1: Nitor Wood Cleaner - gör rent din träyta inför steg 2. Miljöklassat trä för altaner och fasader modifierat med kisel.


När Bygglovs-Matte trädäck runt villan i Sollentuna valde han ett ekologiskt. Virket är behandlat med kisel vilket gör att ytan mineraliseras och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg