fredag 16 september 2016

Brukspump

Pumplängd upp till meter och pumphöjd upp till meter. Versionen med litet kar används. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Någon som vet var man kan hyra en brukspump i Stockholm? Brukspump : Maskin som kopplas till vattenslang och el.


För pumpbara produkter med partikelstorlek max mm.

Lämplig för att pumpa Bemix F Bemix FFF och Bemix 3High Tech. Bruksblandare snabb, L, -, 2V , Visa detaljer. Blandare och pump i en maskin.


Dessa produkter säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största . Eldriven brukspump för putsning av fasader. Idealisk för stänkputs och färgputs. NP 2Pro är en kraftfull brukspump för puts, cement, kalk, torrbetonger, brandtätning, fogning och alla typer av pumpbara bruksprodukter. Visning på objekt 1-sker på Vallenbergavägen 1Ekeby.


Se tider vid respektive objekt.

Hyr dina maskiner i Borås och Kinna, hos oss på Maskinhjälp! Smidig pump som finns i 1-fas och 3- fas. Den mindre 1-fas maskinen väger ca kg, . Byggprodukter inom brukspump. Cramo hyr ut maskiner, utrustningar och flyttbara lokaler. Kunderna finns främst inom byggindustrin, men även i övrigt näringsliv och i den offentliga sektorn.


Slås grundningen på med slev bör den kvastas ut, räkna då. Puts- och betongsprutor, betongpumpar. Genomströmningsblandare =JA. Vi har i över år levererat lättare bygg- och anläggningsmaskiner för fräsning, blandning, packning, sågning och pumpning till hela landet. Vi tillhandahåller maskiner, tillbehör och lösningar inom puts- och flytspackelindustrin.


Med lång erfarenhet i byggmaskin-branschen och goda . Teleskopben ger låg transporthöjd och varierbar produktionshöjd. Fritt val av genomströmningsblandare. Pump från M-tec brukspump P!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg