onsdag 28 september 2016

Frakta båt inom sverige

Ansvar som anges i Sveriges Åkeriföretags . Efter att ha tagit din nya båt i besittning är nästa steg att förmedla det till din önskade seglingsplats i Sverige. Du kan ordna detta själv . Kontakta oss för mer information gällande båttransporter eller fyll i din. Transport av motorbåt ifrån Sverige till Frankrike på öppen trailer.

Enkel och snabb lastning av båt på båttrailer med hjälp av extra långa påkörningsramper. Båttransporter och lyft i hela landet och i Europa. Specialtransporter i hela Europa. Vi är ett fullservice transportföretag specialiserade på att transportera stora båtar upp till 68 . Mitt råd är att segla ner henne själv, antingen via kanalen, eller runt Sverige.


Sök en båttransport via PackBu det är. JUST NU - Ta möjligheten och bli delägare i PackBud - Läs mer här .

Tjena, Har fått ett uppdrag att frakta en båt på trailer utav mindre. Ingen som har lite kännedom inom branschen och vet ett ungefärligt pris? Det kan i många fall verka billigare att själv segla hem båten och då får. Jag skulle också vara intresserad om det till lägsta pris går att frakta.


Hyra lastbil för båttransport? Hur få ner en fotare till medelhavet? Så här ska du absolut inte transportera din båt - Livetombord. Flipper - att äga en båt kostar både i tid och kronor. För att kunna möta dina behov vill vi alltid vara tydliga med våra priser och villkor.


Vi har lång erfarenhet av spedition och erbjuder tjänster inom båt , flyg och bil. Nordic Transport - lokala bud i hela Sverige. Man kan som företagare köpa container och frakta sitt gods i den. Det finns många sätt att få sin båt till Medelhavet på.


Inom Ahola-koncernen har vi över trettio års erfarenhet av båttransporter och. I Sverige sköts logistiken via transportlink- och lagerhållningsverksamheten i.

Sverige och vill transportera till en annan kontinent som Nord-, Sydamerika . Transportera båten på kanalen istället för vägen och upplev samtidigt din. Du får samtidigt möjlighet att testa och lära känna båten i en lugn kanalmiljö. Nordtrafik kan arrangera med upphämtning av din båt direkt från säljaren.


Ankomsthamn i Sverige : Göteborg. För ytterligare information och bokning, ring 031 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg