måndag 12 september 2016

Purus golvbrunn

När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många. Designen kan vara avlång, fyrkantig eller trekantig och du kan välja mellan material i plast, rostfritt . Här kan du snabbt och enkelt ladda ner monteringsanvisningar till våra produkter. PURUS golvbrunn Ymer 50.


Sil Ø 150mm samt klämring.

Total höjd mm (Lågbyggd). Teknisk information Kapacitet: Minst 0 . Försäljning av VVSprodukter på nätet. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med . Brunnen fixeras ansluten till avloppet på en . Monteringsplatta för montering av golvbrunn i träbjälklag.


Purus Rot, golvbrunn av PP-plast, dim.

Kan även levereras i syrafast EN 1. SBUF informerar om metoder för. Golvbrunn med rutgaller är tillverkad i rostfritt stål EN 1. Elongated drainage for tiled floors. Connection: mm (side outlet) Strainer Length: 8mm. All bids are binding and the . Ni hittar Unidrain hos Stonefactory.


Tillverkade i plastmaterial. Droppsil 1mm som passar standardbrunnar 1mm. Med urtagbar mittdel för inlopp från . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Freja är en golvbrunn med en höjd på bara mm. Den är lämplig för ingjutning i betongbjälklag.


Klinkerram till golvbrunn i rostfritt utförande, utan urtag. Den förstnämnda har större kapacitet. Levereras med rostfritt vattenlås och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg