måndag 26 september 2016

Dekorera stora fönster

Jag får ofta frågor kring det här med stora fönster. Inte alltid lätt när det . Hur stylar man fönster på ett snyggt sätt och vad ska man tänka på om. Royal Design tipsar på hur du kan dekorera alla de olika fönsterna på bästa sätt.


Men den stora utmaningen här är att fylla fönstret på ett snyggt sätt. Skapa ett levande fönster genom att blanda grönska, konst, tidningar .

Inred och dekorera dina fönster. Blanda fritt och dekorera såväl bord och fönsterbrädor, som golv, hyllor och skåp med krukväxter och vaser med kvistar och snittblommor. Ska du möblera stora ytor? Ju större fönster man har, desto större penseldrag måste man arbeta.


I raka hem med stora fönster är det också tacksamt att bryta upp det . Jag ser ofta att exempelvis byråar är intryckta i ett hörn i sovrummet, eller att soffor står med ryggen mot en vägg eller mot ”halvväggar” med fönster. Ni vet så att blombrädan ligger dikt an mot överkanten av soffryggen, eller ibland ännu värre – under soffryggskanten! Lösning: Se alltid till att möbler omges .

Adventsstjärnor i halm, större, 3kronor, mindre, 6kronor, Svensk Hemslöjd. Har du ett stort fönster , häng flera julstjärnor i grupp. Lägg lite plastfolie under för att undvika skador. Dekorera fönsterkarmen med mossa. Lägg till mjuka kuddar, gärna i olika storlek, färg och struktur.


Vackra och sköna filtar gör rummet extra mysigt. Nu är det inne med gardiner igen när en mer ombonad inredningsstil föredras, men om man vill ha det är en smaksak. Det beror förstås också på vad man för fönster. Stora vackra industrifönster . Nu för tiden har homestyling blivit ett vardagligt begrepp då även vi ”vanliga människor” börjat förstå vikten av ett inbjudande hem (och hur det kan påverka slutpriset) inför en försäljning.


Att ta hjälp av ett företag med detta kan så klart göra underverk men även svida en hel del i plånboken. Här ger vi därför grymma tips . Boktravar, skultpurer och vaser är bra byggstenar. Mimous handmålade burkar är fina både med och utan sina lock. Våga krydda med en gnutta galenskap! I stort sett alla fönster.


Tips – dekorera stora fönster. VardagsrumVardagsrumWilliams SonomaHem VardagsrumLivet.

Foto Pressbild från Granit. Det är inget som säger att en golvväxt inte kan stå i ett fönster – om fönsterbrädan är bred och hållfast nog förstås. Hur som helst – att varva riktigt höga och låga växter är ett utmärkt knep för att fönstret inte ska kännas så tomt.


Ställ en dagbädd på bästa platsen, tex under ett fönster , i vardagsrummet 4. Samla på dig speglar på olika. Låt en klätterväxt agera gardin i ett soligt fönster. Ta in utemöblerna, ha tex ett cafébord med stolar i den stora hallen eller lilla köket 53. Köp verktygsupphängare . IKEA-kök i vinkel med vita kökssnickerier. Fönster i två väderstreck samt utgång till lägenhetens balkong i soligt söderläge.


Sovrum ligger lugnt mot innergården och . Att sätta spröjs är ett enkelt och billigt sätt att göra fönstren finare. Och om man själv gör dem kan man få det precis som man önskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg