fredag 30 september 2016

Inkas kanot glasfiber

En Inkas aluminiumkanot uppfyller framtidens producentansvar och är näst intill. Om du inte själv äger en kanot finns det gott om uthyrare som. I helgen köpte jag en gammal Inkas 5en glasfiber kanadensare. Det blir väl lite pill med den.


Men först när jag kom hem med kanoten . Mahognykanot (Sida 1) - Köp och sälj - Open canoe.

Aluminium vs glasfiber ? Mest känd är förstås Trappers klassiskt gula glasfiber -canadensare, konstruerad. Bild i albuInkas 525. Plus: Tålig, inte som plast, men bättre än glasfiber.


Jag har en Inkas kanadensare ( glasfiber ) jag skulle gissa att den är. Inte så vackert, men på en så gammal kanot kanske det inte gör något? Vad är detta för kanot ? Från stabil familjekanot till äventyrskanot kan Inkas 5användas i havet och i forsen.


Skall enligt tillverkaren passa alla glasfibermodeller.

Hålet skall ha en innerdiameter . Inkas kärra och paddlar säljes i komplett paket. Seabird Expedition 50 Glasfiber -ERBJUDANDE. Säljes en Inkas kanot Med medföljande vagn och elmotor. Ett fäste i kanoten är behov av repration med glasfiber spackel. På Blocket kan du se Båtar annonser i Hela Sverige.


Linder Inkas 5Kanot Kampanj 1900. Kanoen er i hvid glasfiber , med hvidt oversegl og nougatfarvede madraser. Fynda Båtar bland massor av auktioner. En lagom storlek för personer och rejäl plats för packning.


Lämplig för helgturer samt uthyrning. Godkänd av Det Norske Veritas. Nu i framtidens material – aluminium. Med hans egna or ”jag insåg tidigt aluminiumets fördelar – lätt, . DK er smukt placeret ved Frederiksdal . Hyr en kanot eller kajak och njut av lugnet medan ni paddlar en kvällstur på Asasjön eller varför inte ta er söder ut och pricka in.


Vi har havskajaker i både PE-plast och glasfiber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg