tisdag 27 september 2016

Kakelsättare norrköping

Plattsättare - kakel , plattsättare , klinker, badrum, badrumsrenovering, plattsättning, golv, kakelplattor, plattsättning, plattor - företag, adresser, telefonnummer. Vi utför nybyggnation eller renovering av . Vi är ett väletablerat plattsättningsföretag med Östergötland som arbetsområde. Kristi himmelsfärd: Stängt.


Besöksadress: Importgatan 24.

Vilken plattsättare är billigast och bäst? Begär gratis offerter här! Vi på Allkakel i Söderköping AB ser till att du får professionell hjälp vid renovering av badrum och golvarbete.


Vi tillhandahåller totallösningar för ditt badrum och . Zetterbergs Kakel och Bygg utför alla i branschen förekommande arbeten såsom murning, putsning, snickerier, köksmonteringar, naturstensläggning m. Vi kan kakel och klinker! Med kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du kan tänka dig för en bra kakelaffär och över års erfarenhet av .

Vi söker nu en duktig och allsidig allhantverkare gärna med plattsättare erfarenhet,. Vi presenterar nya arbetssökande dagligen på jobbaextra. Hos Kakeldaxgruppen hittar du inspiration och inredning i form av kakel , klinker, mosaik, badrumsmöbler, blandare, WC och värmegolv.


Ansvarig Magnus Johansson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Norrköping Bygg och Fasad behöver förstärkning med en plattsättare. Inom företaget finns murare och plattsättare som inte bara har lång. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.


Vi söker dig som är självständig, noggrann och vill jobba på en liten trivsam firma där alla. Vi har återförsäljare över hela Sverige. Här ser du vilka, samt respektive återförsäljares kontaktuppgifter. Norrköpings Plattsättning AB är verksam inom Plattsättning, Entreprenör.


See this and similar jobs on LinkedIn. Hitta din utbildning på AllaStudier. BAUHAUS har kakel , klinker, mosaik, glasblock (glasbetong) och natursten för badrum, kök, hall, vardagsrum, tvättstuga och alla golv, vägg där du vill ha e. Lediga Plattsättare jobb på Indeed.

Beställ hem golv, badrum och kakel med fri frakt eller prova först ett gratis varuprov. Just nu super-erbjudande på Kährs golv. Som rubriken säger nån som kan tipsa om nån bra hantverkar för detta ändamål? Inget som är aktuellt i nuläget men vi ha lite tips för framtida.


Kakelpalatzet är specialister på kakel , klinker och design. Hela vårt sortiment av kakel och klinker är specialanpassat för nordiska badrum och möter kraven som dessa har. Vi levererar kakel till företag och privatpersoner snabbt och billigt!


Vi säljer kakel av högsta kvalitet. Dyrt kakel billigt i Stockholm, Vårby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg