fredag 11 maj 2018

Bygga garderob vid snedtak

Vi har hittat det perfekta huset, frånsett den lilla detaljen att det inte finns några garderober 8). Sovrummen ligger på ovanvåningen och vi skulle . Skjutdörrar och inredning till snedtak ? Såga garderob mot snedtak ? Att inreda sovrum med snedtak brukar ofta vara en utmaning, där många.

Asymmetrisk garderob för ett snedtak som genast ser mer livligt och . Den här veckan har vi varit på IKEA och köpt nya garderober till vårt sovrum. S nickeriprojektet löper vidare och jag vill visa vad som hänt sedan sist. Som Syster Ruffa gissade, så handlar det om att bygga en säng åt. Att göra något vettigt med ytan vid ett snedtak kan vara klurigt.


Men genom att sätta in skjutdörrar i valfri höjd så kan du skapa bra förvaring. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för garderob snedtak. Rummet har snedtak som vi tänkte bygga garderob under.

Garderober med snedtak : bläddra bland tusentals inspirerade foton! Få idéer och inspiration för ditt hem inom design, inredning och renovering. Jag har en vindslägenhet med snedtak och funderar på att klä in en vägg med välbehövlig förvaring. Ståendes mot samma vägg har jag ett . Har du snedtak kan det vara ett suveränt ställe att bygga en garderob under.


Lös inredning finns enkelt att få tag i och skjutdörrar och skenor . Snedtak är charmigt och kan förutom att bidra till rummets mysfaktor även utnyttjas för smart förvaring. Det är ofta svårt att utnyttja utrymmet under ett snedtak på ett optimalt sätt. Det går inte att köpa ett skåp som direkt passar under ett snedtak.


Bygg ett STAKET som håller! Skapa lugn i rummet genom att dölja kläderna bakom praktiska och måttanpassade skjutdörrar. Med Elfa kan du utnyttja hela utrymmet. I barnens rum har vi inga inbyggda garderober utan bara fristående (som tar väldigt mycket plats) och nu funderar vi på att bygga en garderob i . Att ha en öppen garderob som bilden nedan visar kan bli en del av inredningen.


Att bygga garderoben bakom sängen som på bilden ovan kan vara en bra. Smart lösning om man har sovrummet högst upp och snedtak att förhålla sig till.

Antingen tar man hjälp av snickare att få platsbyggd förvaring eller . När jag var liten var jag avundsjuk på kompisar som hade snedtak i sitt rum. Bilder, Vardagsrum, Grå, Klassiskt, Snedtak , Soffa, Vit - Hemnet Inspiration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg