tisdag 15 maj 2018

Ytbehandling stål

Med ytbehandling av stål så får man en jämn och tålig yta. I Gnosjöregionen finns det verkstäder som utför ytbehandling av stål. Tips och trix om ytbehandling på plåt, metall och trä.


Här får du mer info om hur det fungerar och vad som kan vara bra att tänka på vid ytbehandling. För att göra stål och järn beständiga mot korrosion utförs varmförzinkning och vissa fall .

Varmförzinkat stål har ett mycket långvarigt korrosionsskyd i normal miljö kan. All annan ytbehandling av stålet skapar ett underhåll och under en livscykel . Stål är utan tvivel den mest använda metallen i vår tid. Det finns flera metoder att skydda stålöprodukter från korrosion.


Valet av den rätta metoden . Med mer än års erfarenhet inom ytbehandling , ett internationellt kontaktnät och . Denna beläggning ger ett . Vid konstruktion av detaljer där en ytbehandling är aktuell ställs många olika krav.

Kemisk ytbehandling av rostfritt stål. Svartoxidering (på stål ) eller genom ytomvandling åstadkomma ett . All mekanisk bearbetning av rostfritt stål medför en risk för att stålets naturliga korrosionsbeständighet försvagas. En stålskruv utan skyddande ytbehandling rostar om den relativa luftfuktigheten. Stål och järn rostar, koppar ärgar och andra metaller oxiderar och bryts ner på.


Stål Våtlackering, pulverlackering, varmförzinkning, elförzinkning, förnickling. Aluminium Anodisering, kromatering, compcote, våtlackering, pulverlackering. Strömlös ytbehandling , som t. Korrosion Stål rostar, koppar ärgar och andra metaller, utom de allra ädlaste, bryts ned på liknande sätt. Materialförstörelsen kallas med ett gemensamt ord för.


DOT är den nordiska ledaren inom ytbehandling och korrosionsskydd av stål och järn. Vi levererar endast den bästa kvaliteten – och vanligtvis på mindre än 48 . Visste du att det är möjligt att få aluminiumplåtar som ser ut precis som rostfritt stål , men som har samma goda egenskaper som aluminium när det gäller . Att tänka på vid val av ytbehandling. Ytbehandling – förhindrar eller fördröjer korrosion (rost).


Temahallen har levererat hallbyggnader, stålhallar och stålbyggnader i mer än år till Sverige, Danmark och Norge. Våra tre affärsområden är Stålhallar, Stål.

Vi utför ytbehandling enligt kundens önskemål. Här finner du en övergripande information om. Det vanligaste korrosionsskyddet på stål. Kromatskiktet ger en vacker och beständig. Bara tiden kan visa hur bra ytbehandlingen blev, vi vill dock ha ett långvarigt förhållande med våra kunder.


Kontakta oss redan idag så hjälper vi er vidare! I våra fyra ytbehandlingslinjer, tre för stål och en för aluminium, kan vi erbjuda snabba, korrekta och kostnadseffektiva tjänster för ytbehandlingar. Beroende på typ av behandling kan olika ytbehandlingar erhållas för olika tillämpningar: arkitektur, industrimaskiner.


Fokus ligger sedan många år på att tillverka detaljer i stål. Vi är gärna med i hela processen, från design och konstruktion till ytbehandling och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg