torsdag 24 maj 2018

Måla källargolv tvättstuga

Hej Ska göra en budgetrenovering i tvättstugan som är belägen i källaren på vårt gamla hus. Var på färgaffären idag och frågade om färg till. Fördelen med en orenoverad tvättstuga är att det aldrig bildas något tvättberg.


Måla oisolerat källargolv ? Resultat efter slipning av golv , men med en massa annat.

Kan man göra så här i en källare? Bygga innerväggar i källaren-HUR? Nån som vet en ca kostnad för renovering av källare? Inreda källare - Viivilla. Enklast och säkrast är att måla med silikatfärg.


Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv. Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha. Väljer du att måla om ett redan målat golv är det viktigt att ytan slipas matt och att all löst sittande färg skrapas bort.

Vid övermålning är resultatet beroende på . Byggexperterna är idag överens om att byggstommar och golv på mark. Att få fuktsäkra rum i gamla källare kräver oftast värmeisolerade golv. Med golvfärg: Grundmåla spacklade ytor eller måla hela golvet . Tätskiktets utbredning kan här begränsas till golv - och väggytor med kraftig vattenbelastning, till exempel duschplats. Man skall iaktta fakta från . I källaren ligger bland annat tvättstugan , så man blir ju tvungen att besöka.


I tvättstugan skulle jag gärna ha ett rutigt golv , alltså att man lägger . Beckers har färg för alla typer av golv , tex furu, linoleummatta eller betong. Det är enkelt att måla med gott resultat - lär dig mer om hur du gör hos Beckers. Du vet väl att det faktiskt går utmärkt att måla på klinkers?


Vi målade vårt golv vitt, men man kan ju också måla klinkersen grå också om man vill. Tillfälliga toaletter och duschar. Anlades i anslutning till befintlig tvättstuga. Bilning väggar och golv. Med Alcros golvfärger får du slitstarka golv.


Vi har olika varianter beroende på vilket underlag du ska måla på.

En annan faktor kan vara vilket slitage . Välj en färg med anti-alg-medel och måla med roller två gånger. Kratsa bort lös puts med en spackel innan du ” målar ” lagningsstället med en fuktig pensel. Förutsättningen är bara att både golv och källare anpassas efter detta. Den heltäckande ersattes därför med klinker och ventilationen förbättrades.


En period var det vanligt att måla med plastfärg, vilken inte andas. Utan isolering mot väggar och golv i en källare blir notan för uppvärmning hög, särskilt om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg