tisdag 15 maj 2018

Industrifönster kök

Industrifönster – Dyfa New York. Partierna måttanpassas efter era . Stallfönster, industrifönster – kärt barn har många namn. Sno stilen: Johanna Bradfords kök med tapeten Pimpernel från William Morris – . Grått kök med industriella inslag, ett industrifönster som ger ljus in i köket.


Marmor, fina handtag med läderdetaljer osv ger köket ett extra lyft.

Glaspartier av olika slag som t ex fabriks- och industrifönster , är ett mycket. Jag hade gärna satt in ett fint glasparti mellan köket och hallen. Gamla industrifönster är något allt fler suktar efter. Köket har nog varit det vi lagt absolut mest tid på att få till.


Inte bara hur det ska se ut, utan även hur vi ska få till det i planlösningen. Jag hittade ett intressant inlägg på . Inpiration för compact living? Kolla in den här lägenheten som är till salu på Polhemsgatan i Stockholm.

På kvm har de fått plats med kök , vardagsrum och. Här finner vi en spännande planlösning med kök i vinkel och industrifönster för att släppa in ljus. En lösning man annars brukar se i mindre . Den kan byggas till som en del av bostadshuset och göra vardagsrum, kök eller varför inte arbetsrum ljusare, vackrare och mer fyllt av liv. I hallens kortända och avgränsat av en vägg med industrifönster låg ett minimaliskt kök insprängt och var estetiskt perfekt i sina gråa och beigefärgade toner.


Samma tonalitet och formspråk går igen i kök och badrum. Köket erbjuder även en mindre matplats för 2-personer. Ett coolt ljusinsläpp genom industrifönster ger både karaktär och känsla. This Pin was discovered by Kattis Reljic.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Som konstrast till ljuset har mörka kök smugit sig in för att bryta av . The bed and couch are also kept in grey tints, . Lite känsla från New york med stort industrifönster mellan kök och sovrum. Exklusiva breda vitpigmenterad en stavsparkett på golvet. Hitta ditt drömkök i vårt stora utbud av lantliga kök.


Charmen hos de gamla renoverade industrifönstren och den pärlspontsmönstrade luckan Åkerö ger en . Dessa magiska industrifönster. Som ni vet är vi mitt uppe i.

I dagsläget finns där ingångar till vårt kök från hallen. Fasaden blir i ljusgrått trä med stora industrifönster överallt. Vi har bestämt oss för att . En stor utbyggnad på framsidan där köket ska vara. Svårt att förklara men om några . Det numera mörka slagbordet är perfekt i det nya köket. Hon betraktade de nakna tegelväggarna, de grova takbjälkarna och raden av stora industrifönster.


Snart skulle de vara i deras hem, i deras kök och sovrum. Huset heter A:1och har sovrum, allrum och en öppen planlösning mellan kök och v-rum. Stora industrifönster ger ett magiskt ljusinsläpp. De lägenheterna fördelas över fyra våningar,och spänner från yteffektiva rumoch kök till generösa rum .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg