fredag 11 maj 2018

Langettering av mattor norrköping

Välkommen till Wahlbecks Mattor i Linköping och Norrköping ! Langettering - golvbeläggningar - inläggningar , reparationer, badrumsgolv, golv,. Företaget finns i Linghem, men välkomnar kunder från Norrköping. Golvslipning, golvläggning, inläggning av mattor , våtrumsgolv m. Andersson i Norrköping AB.


Köpa mattor i linköping östergotland på mattjatten.

Vi säljer ett antal varumärken och för olika typer av storlekar och färger. Oavsett användning gör textila mattor ditt hem varmare och mjukare. Passar att langettera och är lätta att dammsuga.


På Matthuset erbjuder vi transport och hemleverans av er nya matta eller ert. Vi utför även langettering , dvs att vi kantar mattor ialla möjliga storlekar och former till ä. Har du ett kallt golv både till utseende och till temperatur? Ibland kan något så enkelt som en ny matta råda bot på det problemet.


Först mönsterpassar vi och kapar mattan efter din beställning, sedan langetteras (kantsys) din matta av våra skräddare.

Läs mer om kantning av mattor här! Mattan finns i många fina färger och eftersom den är måttbeställd kan du få den i. Den langetterade kanten som löper runt mattan ramar in den fint och ger ett . Ecolys matta är ett smart sätt att kombinera miljötänk och inredning i ett. Star finns i flera mjuka och jordiga färger som ger ett ombonat och hemtrevligt intryck. Mattan kan fås med kantband eller med langetterad kant som ramar in den . MATTA , orientalisk, kelim, ca 3x 2cm. Vi har en stor sortering.


Vi erbjuder också kemtvätt, langettering och lagning av dina mattor. KvKronborg MÖLNDAL: MölndalCentrum NyBilanläggning ÅbyTravbana NYKÖPING: Stigtomtaskolan NORRKÖPING : Hejarklacken Kvarnbacken KvOrmen . När tvätta ni er matta senast? CLASSY WOOL - vävd snygg och modern matta. Handla LONDON PANDA Matta 120x170cm online hos SoffaDirekt. Oslagbara detaljer på mattor för små och stora ytor.


Flygfoto över Norrköping ,. Kan fås med langetterade (sydda) kanter för avpassade mattor. Har haft dessa mattor i husbilen sen den var ny -11.

Vi kapar och langetterar (kantsyr) efter mall eller dina gamla mattor. Fyrkantig, enfärgad matta med skuren lugg och langettering. Möjlig att måttbeställa. Prickig matta med langettering.


Karl XIV Johan, stpl ant Sven Ekström Norrköping. Hallmatta på metervara i öglad kvalité med gummerad baksida, kantning ( langettering ) av kortsidorna ingår i priset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg