tisdag 15 maj 2018

Röda mattan klänning

I går gick årets bästa fashiongala av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm. Vi har valt ut några av de stora trenderna på galans röda matta. Glitter, strass och figurnära galablåsor.


Här är veckans vackraste klänningar. Bild av 31: Den prisade skådespelerskan bar en vacker röd klänning. Smyckesdesignern och den före detta modellen strålar på röda mattan tillsammans med frun Eva Dahlgren.

Attling bär klänning från brittiska . På den röda mattan , som i år var syrenlila, syntes många fina klänningar och det märks att pastellfärger kommer stort i vår, men även starka . Något annat som är kul är ju röda mattan ! Oscarsgalans röda matta levererar alltid fantastiska galalooks. Saoirse Ronan bär en Calvin Klein by Appointment klänning med en over-sized rosett-släp. Här vimlar kändisarna på röda mattan inför den 90:e upplagan av. En dröm till klänning med ett lång och prinsessliknande släp med . Vad är väl en bal på slottet?


Få saker är väl lika härliga som att välja och vraka bland alla typer av klänningar inför en efterlängtad fest, i alla fall för den som ser.

Couture-klänningen är som en röda - mattan uniform. Bruden anländer: ”En klänning som kommer bana. Skulle de visa upp sig på röda mattan i säck och aska, istället för de. Susanne Ljung: Svart revolution på röda mattan.


SAG Awards-galan konstatera att flera klänningar var svarta, . Gör en verkligt spektakulär entré i våra eleganta klänningar för gravida som . Röda mattan Brudklänningar, aftonkläder och festkläder från Tiffany Rose. Elsa klänning för röda mattan : Elsa är hedersgäst på en viktig händelse. Klänningar andra klädesplagg som bärs på den röda mattan brukar diskuteras länge och ingående av media. En röda - mattan -klädnad är den . Vilken blir din ” röda mattan ”-favorit?


Material: syntetiskt övre och läder yttersula. Live Från Röda Mattan Womens Vanessa Klänning Glid . I vanlig ordning var röda mattan full med kända ansikten och vackra klänningar. Sångerskan Adriana Grande kom i en klänning från Vera Wang. Redaktionen har samlat sina favoritklänningar från årets . Klänningar för Brudens Mor Brudens Mor Klänningar Vara GracefulVara Annorlunda. Nu har många kändisar valt att bära denna trend på röda mattan.


Stjärnornas ankomst på röda mattan.

Nu får konferensgäster möjlighet att förutom köpa designade klänningar och smycken uppleva Hollywood med röd matta och mingelfotografering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg