onsdag 2 maj 2018

Extra lås till ytterdörr

Att montera ett extralås är oftast ett enkelt sätt att höja inbrottsmotståndet på sin dörr , och även här är hak-regel att föredra framför rak regel. Välkommen för mer information. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Låshus för användning som kompletteringslås för entrédörrar, grindar och pendeldörrar. Låshus för ett extralås är av en mindre variant och kräver nyckel på båda sidor.


Det finns alternativ till att byta låset i ytterdörren om du vill öka säkerheten.

Ett av dem är att montera ett extra lås för då hålls dörren låst på två ställen. Lås , hänglås, låshus och cylinder. Behöver du lås eller beslag till ditt nya hem? Vi på K-rauta erbjuder ett stort.


Besök vår avdelning för lås och passa på att säkra upp alla dina kära prylar. Vi har riktigt prisvärda lösningar . Det är viktigt att din altandörr och din ytterdörr har godkända lås. Säkerhetskedja för dörr 3.

Extra kraftigt utförande. De kan enkelt kompletteras med ett extralås för att även få bortasäker låsning. Att eftermontera ett extralås blir aldrig som det fabriksmonterade låset. Kompletteringslås för ytterdörrar i lägenheter och villor. Samma tänk om lås ska gälla alla dörrar i huset, såsom grovingång,.


Och med en ny dörr kan du verkligen ändra husets utseende. Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Relevans, Nyhet . Lås till ytterdörr , höger med rak stolpe (Höger innebär att dörren är högerhäng alltså att Nyckelskylt i mässing (för extralås som ASSA 3Connect Evo).


Med en så tunn dörr försvagar urtaget för ett infattningslås dörrstrukturen för mycket. Läs våra konkreta råd gällande dörrar, fönster och lås. Att tänka över skyddet för fritidshus är extra viktigt, eftersom du inte alltid är där och kan ha koll. FAS 3är ett extralås avsett för entrédörrar i privatbostäder, kommersiella . FAS 3Evolution ett godkänt extralås för ytterdörrar. ASSA Entre d12-Kgodkänt hakregellås för din ytterdörr.


Byta lås eller låscylinder är inte svårt, det klarar du själv med vår beskrivning, det är bra att byta lås när du har flyttat in, du kan få betala för . Mekaniska låssystem – när ni vill låsa med helt vanliga nycklar.

Tillhållarlås används ofta som extralås för att uppnå en godkänd låsenhet. ASSA 3Evo Connect är ett mycket säkert och godkänt extralås för. Låsets självblockerande patenterade hakregel kopplar ihop dörr och . Kontakta våra låssmeder om du är intresserad av larm och lås.


Vad är en dörr utan handtag eller lås ? Du har också möjlighet att välja till 3- punktslås, extra lås , lika låsning, samt låssystem som tillval om så önskas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg