onsdag 2 maj 2018

Räcke fransk balkong

Söker du en helhetslösning med en specialdesign på både balkong, altan och trappräcke? Oavsett dina behov, ska det nya räcket eller franska balkong passa . Hos oss hittar du grin staket, räcke , fransk balkong och trappräcke med mera, med en personlig design och måttanpassning utan extra . BILDGALLERI räcke , fransk balkong. LÅT DIG INSPIRERAS med den bildgalleri. Här kan du få inspiration och tips med referensbilder från nöjda kunder .

HALVMÅNE FORMAT FRANSK BALKONG BL. Standard material utförandet. Fönsterdörrräcke, även kallat franskt fönster, tillverkad i aluminium för inåtgående balkongdörrar i lägenheter och hyresfastigheter. Vi tillverkar helt underhållsfria franska balkonger och räcken och har ett brett. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela . Juliette är vår andra typ av fransk balkong som med sin enkla och unika design blir allt mer eftertraktad.


Den fungerar precis lika bra som vilket starkt räcke som . Vikten - är en tredjedel av stålets . Smidesräcken med spiraldekor.

Fransk balkong under arbete. Vi ställer enormt höga krav på våra räcken och följer de byggnormer som finns i Sverige. Alla våra räcken i standardkollektionerna går att få som s. Detta gäller självklart även vår franska balkong , Sereno Juliet. Vad det gäller höjd på räcken så är reglerna utformade utifrån en utredning (sid 90) kring risken för så kallade traumaskador vid fall.


Kunder kan välja från flera olika varianter trex glas eller stål stänger. Handledaren kan vara i olika sorters trä eller rostfritt stål. Utöver balkongräcken tillverkas även loftgångsräcken och räcken till franska dörrar i respektive serie. Skiljeskärmar till balkonger och balkongtak ingår också i. Håller på med att göra en fransk balkong på min övervåning, vet någon om det finns några regler. Vi lät en lokal smed göra ett räcke till vår franska balkong , c:a meter långt.


Tänk på att det finns regler hur brett . Balkong mot går Kungsholmen. Gamla grindar blästrade och galvade. Tillverkning och montering av fransk balkong. Varmförzinkad och målad i kulör.


Räcken med glas invändigt. Du märker knappt att räcket finns där. Med en konstruktion som består nästan enbart av glas ger Easy .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg