onsdag 24 december 2014

Batterikabelsko med brytare

Batterikabelsko i mässing med strömbrytare. Ett enkelt stöldskydd som monteras på batteriets minuspol, strömmen bryts när man vrider på den gröna ratten. Strömbrytaren är ett enkelt stöldskydd som monteras på batteriets minuspol.


Strömmen bryts när man vrider på den gröna . Tillbaka till produktvyn.

Krympgaffelsko Röd 3mm . Kabelsko i mässing för bilbatteri. För kabel mellan och mm². BATTERIKABELSKO MED BRYTARE. Helgjuten batterikabelsko, med snabbkoppling och polskydd.


Service med ett leende och snabb leverans av Kontakter över hela Sverige. Kom ihåg att MarineOnline.

Praktisk lampa med inbyggd brytare lämplig för t. Din sökning på med gav 3träffar. Lämplig vid montering av kablar med ringkabelskor, en eller flera. Material Koppar, Kabel dim.


Polaritet Positiva, Förtennad Nej, Vinklad ° 0-4 ID mm 18. Vi erbjuder produkter inom Elkomponenter med snabba leveranser av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Superseal-kontakter i satser med hus inklusive kabelskor och tätningar. Buntband T-serien von oben. SM 4W, 8-30V, 120lmMed brytare.


Våra anställda hjälper dig dagligen med att leverera rätt reservdel för dina behov. Att mäta spänningen över brytaren, är att mäta med ena testsladden från multimetern. BLUE SEA 65A med batteriladdare Ladda två batterier med landström eller. Relä: klarar generator kapacitet upp till Amp Brytare : Gas tät = lämplig för.


Oljefilter med packningar. Fördelarlock Lucas med sidouttag.

Lås funktionen tillsammans med stickkontakt, art nr. Förlängningskabel med 12V plugg och skarvplugg för LEDRAIL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg