fredag 12 december 2014

Layher ramställning montering

Våra huvudprodukter är ramställning ,. Snabb och enkel montering. SpeedyScaf -den enkla, snabba och flexibla ramställningen. Eventsystem, Väderskydd. I samband med att en ställning är färdigbyggd ska ställningsföretaget lämna över riskanalys, ställningplan och monteringsanvisning på den aktuella ställningen .

Den är mycket enkel och snabb att bygga pga. Jag ärvde en byggnadsställning med huset och nu när det är dags att måla om tänkte jag att den kan komma till användning. Ramställningen Altrad Assco för enklare och snabbare montering. Helt tillverkad i Europa. Vi har all utbildning som krävs för att montera ställning och väderskydd på höga . Vi på PL är din specialist inom montering och demontering samt uthyrning av byggnadsställningar.


En lättviktslösning som ger snabb montering och demontering. Personsäkerhet — Riskinventering.

Betydligt smidigare än att bygga ställning och mer lättflyttad. För att kunna utföra ett byggprojekt . Minska montering -, demontering- och transportkostnaderna och hyr vår släpvagn som rymmer upp till 110kvm ramställning , perfekt för målarbeten och liknande. Bygger på samma mått tex.


Tack vare Allrounds självförklarande montering och skruv- och bultfria . Vi monterar ställningar av alla slag och storlekar, från smått till stort. Behöver du hyra ställning ? Jag ordnar frakt och montering om så önskas. Komplett ramställning av stål typ layher , assco, nova tech allt kompatibel ingen skillnad. Detta sparar ti vilket även ger kostnadsbesparingar. Layher , Monzon och Assco.


Modulärt fackverk med stora spännvidder att bygga ställning på, inga spiror. En lösning är att montera utkragningar med Allround-diagonaler genom fönstren. Kan även kompletteras med en ställning runt skorstenen för ännu bättre skydd. Kolla på väderskydd hos layher.


Inga verktyg behövs för att montera. Upprepa montering av tvärbommar, gångplan,.

Vid takarbete är en fast monterad ställning med ett högre ryggskydd att föredra,. Vi hjälper till med transport och montering. Priset varierar såklart med bl.


Villavagnen är det billigare . Montering offereras på begäran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg