onsdag 10 december 2014

Matt läppstift som håller

Eller läppstift som försvinner och en av tärnorna måste ha som uppgift att hela kvällen. I regel håller stains och matta stift längre än glossy, och ju mer pigment desto hållbarare. När färgen torkar blir den rejält matt – tyvärr torkar läpparna också ut . Alltid på jakt efter det där perfekta läppstiftet som både sitter som berget, är återfuktande, mjukt och har bra pigment?


Därför har vi testat och utsett årets . Så får du läppstiftet att sitta hela dagen – smarta tips.

Läppstift och läppglans - det här är våra favoriter. DV TESTAR: Bra läppstift som håller – hela dagen. Man kan även välja om man vill ha ett glansigt eller matt resultat. OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift som ska verka återfuktande.


IDUN Minerals läppstift innehåller varken . Hållbarheten är kanon och håller för både mat och dryck. SÅ TYCKER VI: Isadoras läppstift är riktigt bra, bland de bästa i budgetklassen! Fin matt yta, utan att kännas kakig eller uttorkande.

Här har vi skapat en topplista med våra bäst säljande läppstift. Väldigt pigmenterat matt läppstift. Ett läppstift som håller i timmar är drömmen för många. Isadoras Perfect Matt Lipstick som är billigast i testet ger bra hållbarhet och utses till . Det är krämigt och läpparna blir mjuka och får en matt finish.


Upptäck Melted - Flytande läppstift som håller länge och köp dem sedan från Sephora. Matt flytande läppstift med lång hållfasthet. GloMinerals nya läppstiftspennor Suede Matt Crayon är utan tvekan det läppstift jag testat någonsin som har absolut bäst hållbarhet! Bästa budgetval är Isadora Perfect Matt Lipstick, som kostar cirka en tredjedel av det dyraste i testet. Måla med en läppenna på hela läpparna, inte bara konturen, innan du applicerar önskat läppstift med läppensel.


Pigmentet i läppstiftet fastnar bättre på . Oavsett vilket läppstift du vill. Då vet du att det håller hela dagen, kvällen och natten. Vi har läppstift från alla stora.


IsaDora Perfect Matt Lipstick 1Nude Pink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg