fredag 26 december 2014

Köpa färdiga väggmoduler

Våra väggblock är förberedda för standardisolering som du antingen kan köpa i bygghandeln alternativt genom oss. Eftersom att standardbredden på våra . Vi bygger färdiga väggmoduler för byggentreprenadsbranschen. Vilka tillverkar efter kunds önskemål?


Fritidshus i klassisk trästomme.

Garage med lägenhet ovanpå - bygga eller ta in. Nytt varmgarage, byggsats eller lösvirke? Ett smart byggkoncept med massor av möjligheter. Den höga beredskapsnivån som härstammar av . Ytterbeklädnaden är i sådana fall oftast korrigerad plåt i färdiga längder som . Välj och vraka bland färdiga väggmoduler för ett personligare bygge.


Förråd och bodar som antingen är knuttimrade eller levereras i färdiga sektioner. Lättmonterad friggebod med färdiga väggmoduler.

Friggebod med färdiga väggmoduler av stående funkispanel. En friggebod med färdiga väggmoduler av stående funkispanel. Nyhet för i år är att du även kan köpa till en inbjudande farstukvist. Köp ett kvadratmeter stort hus från början eller komponera ihop flera mindre hus.


Bakom ritningarna står den danske arkitekten Lars Frank . Ungefär samma prislapp som att köpa ett nyckelfärdigt hus. Storblockssystemet ska även. Oavsett om det är enbart väggmoduler eller hela volymer.


Du köper huset direkt från vår hemsida - enklare kan det inte bli! Företaget har produkter i följande. Huset levereras som monteringssats med färdiga väggmoduler och. Färdiga väggmoduler och gavelspetsar.


Du köper våra hus direkt från fabrik och beställer från vår hemsida - enklare kan det inte bli! Köp Anmärkningskontroll (12kr). Montage, montering av färdiga tak och väggmoduler för nyproduktion av hus, samt . Levereras med färdiga väggmoduler och gavelspetsar.

Köp till komplett isoleringssats samt plåtsats till din friggebod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg