torsdag 18 december 2014

Vattenbaserad klarlack

Matt vattenburen klarlack för dörrar, möbler, fotlister m. Godkänd för målning av . Maston H2O vattenbaserad sprayfärg är det senaste inom den vattenbaserade spraylacktekniken. Torkar på min, genomtorr på dygn. Bilfärg som 2k akrylfärg behöver inte klarlack.


På metallicbasfärg lägger du 2k klarlack.

Möbel- och snickerilack, skyddslack En vattenburen, mycket ljus klarlack. Avsedd för lackning av möbler, snickerier och väggar inomhus. Den miljövänliga sprayfärgen! Färgen har en angenäm vanlijdoft och är godkänd enligt DIN EN -3 . Men den kostar 362:- litern.


Hur är det med Julas klarlack t. Blank Lackfärg, vattenbaserad sprayfärg på sprayburk som kan användas inomhus. Klarlack ovanpå lackfärg?

Maston Zero vattenbaserad sprayfärg är det senaste inom . Finns ingen riktigt bra vattenklarlacker idag. Dom som finns är det lång torktid på. Och på bilackeringarna runt om i landet används enbart . Används inomhus för skydd av träföremål. Vattenbaserad klarlack som ger en tålig yta.


För bästa resultat bör lacken strykas två gånger och slipas däremellan. Yunik klarlack V är en vattenburen lack för inomhusbruk. En vattenbaserad metallgrundfärg som ger optimal vidhäftning och rostskydd.


Allt från högblank klarlack till matt klarlack. Jag målar på klarlack efter ca: tim men då står jag hemma i garaget. Matt Lackfärg, vattenbaserad sprayfärg på sprayburk som kan användas inomhus.


Fäster på målade ytor, trä, papper, styrolit, sten, terracotta m. Paint-AP trälack är en matt vattendispergerad akrylatdispersionslack med mycket god vidhäftning till trä och hög rep- och UV-tålighet. Lacken är perfekt för att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg